Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

DERNEK BAŞKANLARI AKDO’DA DONDURMA İLE İP ATLADILAR..
  

Kayseri yolu üzerinde bulunan Akdoevi’nde akşam yemeği yiyen ve çangalda asılan dondurma kesip, dondurmayı ip gibi kullanarak dondurma ile ip atlayan dernek başkanları rüya gibi bir gün yaşarlarken, programın son gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da katıldı.

AKDO’da da yapılan toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç: “İzmir de yaşayan ve Türkiye’nin tamamına yakın derneklerin başkanlarını ilimize getirilmesi için proje yaptığını söyleyen Murat Özbilir bey bana söylediğinde çok heyecanlandım, severek kabul ettim, misafirimiz olun dedim.. Bugün görüyorum ki , Sadece İzmir de yaşayan Kahramanmaraşlılar değil, illerimizin dernek başkanları burada , Murat Özbilir beye teşekkür ediyorum, sizlere hoş geldiniz diyorum, Allah yolunuzu açık etsin İzmir’e selam söyleyin.” dedi..

KERVAN, MADO VE AKDO

Başkan Murat Özbilir, İzmir ve Ege Bölgesinde yaşayan Kahramanmaraşlıların her yıl 12 Şubat Kurtuluş Bayramında güzel etkinlikler yaptıklarından örneklere sergiledi, “Kervan Pastanesi, Mado, bugünde burada Akdo Dondurmalarına ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Erkoç’a Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay ve ekiplerine teşekkür ediyorum.. Başta büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere tüm başkanlarımız bize destek verdiler gönülden teşekkür ediyorum.. Kervanhan’da, Madoevi’nde , bugün de burada Akdoevi’nde bizleri ağırlayan ve dondurma gösterisi ile misafirlerimizi büyüleyen şehrimizin markalarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MEMLEKETİMDE DOLU DOLU GÜNLER GEÇİRDİK

Memleketi Kahramanmaraş’ta dolu dolu bir üç gün geçiren İzmir’deki dernek başkanı ve yöneticisi 73 kişilik gurup, sanıyorum yıllarca Kahramanmaraş’ı anlatacaklar, Kahramanmaraş’ta gördükleri güzellikleri dile getirecekler. Bu duygularla iyi ki Kahramanmaraş’ta doğmuşum, iyi ki Kahramanmaraşlıyım diyorum, bizi misafir eden herkese teşekkür ediyorum.” İfadesine yer verdi.

DONDURMAYI İP GİBİ KULLANDILAR..

Akdo evinde STK başkanlarını karşılayan Akdo yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu: çangala dondurma asarak satırla kestirdikten sonra, dondurmayı ip gibi uzatarak İzmir’li başkanlara dondurma ile ip atlattı. Başkanlar Çocukluk günlerine giderek : Dondurma ile ip atlarken, rekor atlayıp yapanlar olduğu gibi, düşenlerde hoş kahkahalara sahne oldular..

Akdo yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu ise; “Gaziantep Adana, inşallah İzmir‘e de yakında bir şube açmayı planlıyoruz. Bu dondurmayı ve baklavayı İzmir de sizlere getireceğiz, İzmir ve Ege Bölgesi için çalışmamız var diyerek, başkanlara müjde verdi.

AKDO NEREDEN NEREYE GELDİ?

Ahmet Davarcıoğlu: “Ak Parti bizim partimiz ama Ak bizim akımız eskilere gider.. Örnek Aksu otobüsleri, Aksu Televizyonu, Ak Turizm , ak iplik gibi eski firmalarımız olduğu gibi, Akdo da kuruluş olarak 2002 öncesine gider, Ak beyaz demek, Akdo , beyaz dondurma demek, ilk yaptığımız beyaz dondurma idi.. Akdo buradan çıktı , ak temiz , beyaz dondurma,  bugün 80 yakın meyveli dondurma yapıyoruz ama çıkışımız beyaz dondurma Ak Dondurma ve Akdo , kestiğiniz ip atladığınız ak dondurma dan Akdo çıktı.” diye konuştu..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol