Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

DEMOKRASİ NÖBETİ TAÇLANDI
 Pazar günü saat 17’de başlayan, siyasi parti temsilcilerinin konuşmaları ile nihayete eren demokrasi nöbetine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Saadettin Özkan, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar Kent Meydanını doldururken, Türk bayrakları ve tişörtleri ile alanda yerini alan vatandaşlar, teröre, çete başı Fetö’ye bir kere daha lanetler yağdırdılar.

İSTANBUL YENİKAPI’DAN CANLI YAYIN!

Demokrasi nöbetini taçlandırma kararını günler öncesinden veren Cumhurbaşkanı Erdoğan da Yenikapı Meydanında halka seslendi, Erdoğan’ın konuşması 80 ilde canlı olarak yayınlandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da halk kenetlendi, partili partisiz herkes alanda yerini aldı. Parti marşlarının çalınmadığı, parti bayrak ve flamalarının bulunmayıp, sadece Türk bayraklarının alanı doldurduğu günde, terör bir kere daha kınandı, bu uğurda şehit düşenler rahmet ve minnetle anıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol