Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

CHP’DEN SUSUZLUK SORUNUNA DİKKAT!
  İlçe Başkanı Ünal Ateş, hadisenin gündeme getirilmesinden sonra o bölgedeki bazı muhtar arkadaşlarımıza alelacele bir açıklama yaptırılarak böyle bir şeyin olmadığı kamuoyuna bildirildiğini söyledi ve; “Bizim muhtar arkadaşlarımıza söyleyecek bir sözümüz yok yaklaşan seçimler Büyükşehirle, Onikişubat Belediyesinin baskılarını çok iyi biliyoruz O yüzden o arkadaşlarımıza hiçbir kırgınlığım ya da kızgınlığım yok fakat “Buradan çok açık bir çağrı yapıyorum muhtarlarımıza bu açıklamayı yaptıran o kurumların en yetkili kişileri eğer yüreğiniz yetiyorsa bu açıklamayı çıkıp kameralar önünde siz yapacaksınız, diyeceksiniz ki bizim Onikişubat ilçesi dâhil hiçbir ilçemizde tanker ile su taşıması yapmadık, insanlara tanker suyu içirmedik, tanker suyu kullandırmadık,  muhtarlarımız ön plana sürerek bu olaydan sıyrılacağınızı  düşünüyorsanız gerçekten çok büyük bir gaflet içerisindesiniz.

Şunu aklınıza sokun!
1. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe başkanı İl Başkanı milletvekili genel merkez yöneticisi Genel Başkanı asla ama asla hiçbir bilginin doğruluğunu teyit etmeden kamuoyuyla paylaşmaz.
2. Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiçbir sorumlu yöneticisi sadece bir insan harcansın diye hiç kimseye komple kurmaz kendisine ulaşan içinde Komplo kokusu olan hiçbir bilgiyi değerlendirmez Bizler sadece halkın yararına olanı savunur halk için zararlı gördüğümüz şeylerin karşısında durur ilgilileri uyarırız.
3. Hiç kimse bizim yöneticilerimizi hele hele Kahramanmaraş milletvekilimizi yalan yanlış beyanat vermekle suçlayamaz eğer yalan söyleyen birilerini arıyorsanız kendi etrafınıza bakınız sayın Ali Öztunç'un bugüne kadar gündeme getirdiği bütün sorunlar doğru halkın şikâyet ettiği ve çözüm bekleyen sorunlardır kendisine telefon açıp teşekkür edip bu eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılacağını söyleneceği yerde akıl sınırlarını zorlayarak birilerini çıkarıp alelacele açıklama yaptırmak acizliğin bir ifadesidir.
4. Konu ile ilgili mercilerin en tepesinde oturan kişiler sizlere Hafta sonuna kadar süre tanıyorum bu yaptırdığımız açıklama ile ilgili çıkacaksınız Siz açıklama yapacaksınız Bizim belediye sınırlarımız içerisinde böyle bir olay olmamıştır diyeceksiniz bu açıklamayı yapmazsanız müfterisiniz.
Siz bu açıklamayı yapmazsanız Hafta sonu biz gerekli açıklamayı yapacağız.”
diye konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol