Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BU EĞLENCE KAÇMAZ

 Kahramanmaraşlı genç girişimciler Sıddık Mert Eryiğit ve Ahmet Turan Yaşar’ın organizatörlüğünde gündüz saat 14:00’da start alacak eğlence akşamın son saatlerine kadar devam edecek. Özellikle bahar şenliklerinin de sona ermesi ile birlikte sene boyunca gençler için hemen hemen hiçbir aktivitenin olmadığını belirten genç girişimcilerden S. Mert Eryiğit: “Uzun yıllardır şehir dışındayım ama her yıl çok sevdiğim şehrime geliyorum. Kahramanmaraş’ın sosyal alandaki gelişmelerini yakından takip ediyorum. İllaki bir takım eksiklikler var. Mesela organizasyonumuz için birçok sıkıntı ve imkansızlık ile  karşılaşıyorum. Ancak ben her zaman şehrimin kazanmasından yanayım ve bunun için sadece burdaki imkanları kullanmak istiyorum. Mesela sanatçı arkadaşlarımızın uçakla başka şehire inme taleplerini bile reddettik. Bunun gibi birçok durum ile karşılaştık. Ama biz çok sevdiğimiz Kahramanmaraş’ta bu işi burdaki imkanlarla gerçekleştirerek bir ilki başarmak, yeni ve daha büyük organizasyonlarla şehrimize hizmet etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

15 yıldır turizm ve sanat ile iç içe yaşayan A. Turan Yaşar ise heyecanlı olduklarını belirterek: “Fikirlerini sorduğumuz pekçok kimse yaptığımız işin risk olduğunu söylesede bizler elimizi taşın altına koyduk.Genç nüfusun fazla olduğu ve insanların sosyal aktivitelerinin azaldığı Kahramanmaraş’ta insanların bir günlüğüne de olsa herşeyden uzaklaşıp eğlendikleri bir gün geçirmelerini umuyoruz. Yaza Merhaba Partimizi kaçırmayın.”

KİMLER YOK Kİ

Kimler yokki pop müziğin kraliçesi Hande Yener ve  yılın en iyi çıkış yapan sesi Merve Özbey’in yanısıra ünlü DJ’ler Volga Tamöz,birçok ünlü sanatçının aranjörlüğünü yapan Erdem Kınay ve Çağan Kulaçoğlu 10 Mayısta Kahramanmaraş’ta sevenleri ile buluşuyor.

Hande Yener ve Volga Tamöz, 10 Mayıs’ta Kahramanmaraş Arsan sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Müzik kalitesini sahne enerjisiyle birleştirerek kendine sadık bir hayran kitlesi edinen Hande Yener, sayısız ünlü ismin albümünde imzası olan aranjör ve DJ Volga TAMÖZ,DJ Çağın Kulaçoğlu, DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey  Kahramanmaraş’ta ses getiren konserlerin yeni adresi ATM Production farkıyla sevenleriyle buluşacak.

Ünlü müzik adamı Volga Tamöz’ün müzik marketlerde yerini alan ve bu yaza damgasını vurması beklenen No:2 albümünün çıkış parçası “Sebastian”ı birlikte yorumlayan ve büyük beğeni toplayan ikili Arsan  sahnesini paylaşacak. Dansçılarıyla birlikte görsel show sunmaya hazırlanan Hande Yener ve Volga Tamöz’le bu muhteşem gecede yerini almak isteyenler için birçok bilet satış noktası oluşturduk. Gelmek isteyenler sosyal medyadan ve Kahramanmaraş’ın birçok yerinde biletlerimize ulaşabilirler.

ERDEM KINAY PROJE 3 İLE İLK KEZ SAHNEDE

Daha önce Proje 2 ile Sibel Can,Demet Akalın, Murat Boz, Bengü,Merve Özbey,Aynur Aydın ve Serdar Ortaç'la birlikte çalışan Erdem Kınay yeni albümü Proje 3’ü birçok ilkin yaşanacağı gecede Kahramanmaraş’ta ilk kez sevenleri ile buluşturacak. 

Anahtar Kelimeler:
BU EĞLENCE KAÇMAZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol