Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BOZKURT VE ESKALEN ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ
  

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen – Zeynep çiftinin oğlu, Yunus Emre Eskalen ile Erol@Pakize Bozkurt’ ailesinin kızı Burcu Bozkurt, Liva Düğün salonunda yapılan dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

Dünya Gazetesi Temsilcisi Ali Eskalen konuşmasında; Kıymetli misafirlerimiz, evlatlarımız olan Burcu ile Yunus Emre’nin  düğün törenlerine katıldığınız için Eskalen ailesi adına, evlatlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak bizzat gelen ve programları dolayısıyla katılamayıp, çiçek ve telgraf gönderen, telefonla ulaşarak tebrik eden, tüm misafirlere ve dostlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

 

Düğün töreni İş dünyası ve siyasileri bir araya getirdi. Yunus Emre Eskalen’in düğün törenine, Bozkurt ve Eskalen ailesi, akrabaları ve siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞU PAYLAŞILDI.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu düğünde genç çift alkışlar ve meşalelerle karşılandı. Heyecanları gözlerinden okunan genç çift, düğün merasiminin ilk dansını bir birlerinin gözlerine bakarak yaptılar.

Bu mutlu gecede ’sevenleri ve dostlarının yalnız bırakmadığı Yunus Emre Eskalen & Burcu Bozkurt’un mutluluğu gözlerinden okundu. Geç saatlere kadar devam eden düğünde yeni çifte mutlu saatler yaşatıldı. Genç çiftin düğün töreni, kelimenin tam anlamıyla muhteşem oldu. Burcu ve Yunus Emre çiftinin mutluluğuna ortak olan davetliler, geç saatlere kadar dans ederek, halay çekerek genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol