Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BİR OYUN OYNANIYOR! BU OYUN BOZULACAK!
 Trabzon Bulvarı, eski Özel İdare İş Merkezi önünde toplanan siyasi partiler, Kahramanmaraşlılar sadece Türk Bayrakları ve Kemal Kılıçdaroğlu resimleri ile geldikleri basın toplantısı ve basın açıklamasında Sütçü İmam ruhunu yeniden şahlandırdılar.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ölümden korkmayacak kadar yağız delikanlı olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Esat Şengül,  “Artvin’de Genel Başkanımıza karşı girişilen suikast girişimi, Kemal Kılıçdaroğlu şahsında demokrasimize yönelik hain bir pusudur. Hangi Terör Örgütü yapmış olursa, olsun lanetliyor ve kınıyoruz. “Düşmanımın, düşmanı dostumdur” mantığı ile hareket eden 15 Temmuz darbecileri, kendilerine içeriden yeni işbirlikçiler bulmak suretiyle, bu tip provokatör eylemleri devam ettirmek isteyeceklerdir. Emperyalist güçlerin, içerideki işbirlikçileri aracılığıyla sahneye yeni koydukları oyun etnik çatışma ve iç savaş arzusu. Hedef bunun için sayın Kılıçdaroğlu olarak seçilmiştir. Ama bu oyunu da hep birlikte, Millet olarak bozacağız. Çünkü kapitalizmin en büyük düşmanı, Milletin bağımsızlığıdır. Bunu 15 Temmuz’da ortaya koyan aziz milletimiz, adeta düşman çatlatmıştır. Bizler siyasi ideolojimiz farklı olabiliriz. Oy verdiğimiz siyasi parti farklı olabilir ama “Söz konusu vatansa gerisi teferruat” olur diye düşünen ecdatların torunlarıyız. Benim Sayın Genel Başkanım Asker öleceğine, ben ölseydim diyecek kadar dürüst. Allah’ın verdiği canı Allah alır. Bir canım varsa Millete feda olsun diyecek kadar namuslu, ölümden korkmadan programına devam edecek kadar yağız bir delikanlıdır. Çünkü o Anadolu’nun Kemalidir, o devrimci Kemaldir. Kaldı ki, kuruluş felsefesini, kuruluş ruhunu Kuva-İ Milliye’den alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne genel başkanı ne il başkanı, ne ilçe başkanları, ne de üyeleri ölümden korkmaz. Bu Millet için canımız feda olsun. Bu vesileyle tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyor, yaşanan tüm terör olaylarını nefretle kınıyoruz” diye konuştu.

 KAOSA İZİN VERMEMEK ADINA BİR ARAYA GELDİK

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, “Bugün burada her siyasi görüşten insanların temsilcileri olarak Anadolu coğrafyasında bu kaosa izin vermemek için bir araya geldik. Katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Terör ne olursa olsun kimden gelirse gelsin terör terördür. Terörü hep birlikte yeniden burada kınıyoruz” dedi.

 B PLANI UYGULANMAYA BAŞLANDI

Vatan Partisi İl Başkanı Cafer Sincar; “Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Amerika’nın A planı olan Darbe girişimi başarılı olamayınca B planını uygulamaya başlamıştır. Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı yapılarak gözdağı verilmek istenmektedir. Komşu sınır ülkeleri ile yeni bir oluşumun içine gireceğiz. Türk Ordusunun Suriye’ye girmesini destekliyor ve başarılar diliyoruz. Her türlü görüşü olan insanların burada toplanmasını bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim” şeklinde konuştu.

BİZLERE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR!

MHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan; “Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin üzerinde sürekli oyunlar oynanmakta. Bu yüzyıl önce de oynamaktaydı inanın yüzyıl sonra da oynayacaklardır. Kardeşliğimizi milli ruh ile tuttuğumuzda bizlere kimsenin gücü yetmeyecektir. Bütün siyasi partilerle, özellikle de vatanını seven insanların hep birlik olması gerek. Çünkü Amerika’nın oyunları bitmez. Yarın bizleri karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Birileri Cem Evi’ne saldırırsa Sünni kardeşlerimiz gitsin nöbet tutsun, Cami’ye saldıran olursa Alevi kardeşlerimiz gelsin Cami’nin önünde nöbet tutsun. Çünkü bizim başka yaşayacak bir memleketimiz yok” ifadesini kullandı.

15 TEMMUZDAN SONRA HER KAFADAN BİR SES ÇIKTI

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir; “15 Temmuz işgal girişimini planlayanlar başarılı olsaydı Türkiye’de ki emellerini gerçekleştirmiş olacaklardı. Türkiye’de 15 Temmuz’dan sonra her kafadan bir ses çıktı: “Tek konusu vatansa gerisi teferruattır”. Kemal Kılıçdaroğlu konvoyuna bir saldırı oldu, bunu şiddetle kınıyorum. Bizi birbirimize düşüreceklerini sanıyorlar fakat biz daha çok birbirimize kenetleniyoruz. 15 Temmuz’dan sonra hep birlikte Demokrasi nöbeti tutuyorduk, bugün ise Kemal beye yapılan saldırı için buradayız. Her yaptıkları olayda biz daha birlik olacağız” dedi.

VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ  

Programa; CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Vatan Partisi İl Başkanı Cafer Sincar, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Onikişubat Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Pazarcık eski belediye başkanı Kamil Dalkara, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol