Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN ENGELLİLER GÜNÜNDE SÜRPRİZ KUTLAMA
Tüm engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için herkesin üzerine sorumluluk düştüğünü belirten Başkan Mükerrem Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyum sağlamalarını ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak hepimizin ortak görevidir. Engelli olmak, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu değildir. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu düşünmesi ve buna göre hareket etmesi gerekmektedir. Engelli kişilerin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışıyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip, çözümler üretmek, sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Hiçbir engelin seçim olmadığını hatırlatıp, her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Sahip olduğumuz bütün imkânlarla engellilerimizin sadece bugün değil her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Engelli vatandaşlarımızın, gündelik hayatta yaşadıkları sorunların çözülerek, toplumumuzun tüm fertleriyle eşit hak ve özgürlüklere sahip olması, toplumda aktif roller üstlenmesini sağlamada hepimizin önemli görev ve sorumlulukları bulunduğunu dile getiren Başkan Tollu, Kültür merkezinde kesilen pastayı tek tek tüm çocuklara ikram etti. Özel çocukların sadece bugün değil her gün topluma kazandırılması için çalışma yürütülmesi gerektiğini bildiren Başkan Tollu, bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol