Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU, “EN İYİ HİZMET İÇİN BURADAYIZ”
Karahıdırlı Mahallesi Muhtarı Yakup Yılmaz, Mükerrem Tollu’nun mahalleye yaptığı yatırımlardan bahsetti ve teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti. Başkan Tollu, vatanına, bayrağına bağlı olan Erdemli ‘nin güvenini kazandığı için gururlu ve mutlu olduğunu belirtti.

Başkan Tollu, Birlik ve beraberlik mesajı vererek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “ Siyasi gerginliğin azalmasında büyük rolümüz var. Birlikte olduğumuz zaman Erdemli’nin ne kadar iyiye gidebileceğini gördük. Bundan sonra da hep birlikte sevgi ve saygı ortamında, Erdemli için birlikte çalışacağız.” dedi.

NİTELİKLİ KADROMUZLA NİTELİKLİ İŞLER YAPIYORUZ

Köyde yaşayan insanların haklarının ödenmeyeceğini belirten Mükerrem Tollu, köylere yapılan yatırımların artması için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi. Başkan Tollu, “ Kıt kaynakları nasıl kullanacağımızı biliyoruz. Nitelikli kadromuzla, nitelikli işler yapıyoruz. Erdemli ‘nin değerli insanlarına, en iyi şekilde hizmet vermek için buradayız” dedi.

AMACIMIZ İNSANLARIN GÖNLÜNÜ KAZANMAK

Mükerrem Tollu, Karahıdırlı Mahallesi’nin ardından İlemin Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydoğmuş  ve vatandaşlarla  bir araya geldi. İnsanların gönlünü kazanmayı amaç edinen Tollu, 100 kişiden 99’u gelse diğer bir kişiyi kazanmak için uğraşırız dedi. Başkan Tollu, Seçimi nasıl kazanırız demekten ziyade, insanlara nasıl hizmet ederiz anlayışı ile yola çıktık. Türkiye’ de bizim kadar yatırım gerçekleştiren belediye yok. Hepsi vatandaşımızın daha iyi bir ilçede, daha iyi şartlarda yaşaması için diyerek insanların sevgisini ve saygısını kazandıkları için gurur duyduğunu belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol