banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY, LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Okul pansiyonunda kalan öğrencilerle sohbet eden Başkan Okay, öğrencilere hedefleri ve hayallerini sordu. Gençleri geleceğin teminatı olarak gördüklerini söyleyen Başkan Okay, “Sizlerin hayalleri ve hedefleri bizim geleceğimizdir. Bu nedenle hedefiniz en iyisi, hayaliniz en büyüğü olsun” dedi.


Belediyecilik çalışmalarının detayları hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:  “İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve hayal ettiğimiz noktaya gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı sizlerle paylaşmayı ve sizlerin de hayallerini genişletmeyi de önemsiyoruz. Geleceğin teminatı olarak gördüğümüz sizlerin kendini geliştirmesi ve hedef belirlemesinde bu gibi etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bugün bizleri burada misafir ettiğiniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sizlere tavsiyem başarılı insan olma adına üstün bir çaba ortaya koymanızdır. Bu şehrin ve bu ülkenin geleceği olacaksınız.”
Başkan Okay’ın konuşmasının ardından öğrenciler merak ettikleri konular ile ilgili soru sordu. Soru ve cevapların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol