Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜVEN; GÖNÜL İSTER Kİ ÇOK DAHA FAZLASINI VERELİM

 İmzalanan toplu sözleşme hakkında konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Bu ay itibariyle yeni ücretleri işçilerimize vereceğiz.

ASGARİ ÜCRET 5550 CİVARINDA BELİRLENMİŞTİ. BİZ DE BÜTÇE İMKANLARINI DEĞERLENDİRDİK

Afşin Belediyesinde asgari ücret 7 bin 700 lira oldu. Yevmiyelerde yüzde 85 artış oldu. Sosyal yardımlarda yüzde 500 artışlarımız oldu. Gönül ister ki çok daha fazlasını verelim. Ülkemiz güçlendikçe ve geliştikçe daha fazla imkanlarımız olacak.” dedi.

HAK-İŞ İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ ise yaptığı açıklamada:  “Afşin Belediye Personel Limited Şirketinde çalışan işçi kardeşlerimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi müzakere görüşmelerimizde anlaşma sağlanmıştır. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin Alın terine her zaman değer veren ve sahip çıkan Afşin Belediye Başkanımız sayın Mehmet Fatih GÜVEN'e, Başkan yardımcısına, şirket müdürümüze, Hizmet-iş Sendikamız ve işçi arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.

İmzalanan toplu iş sözleşmemize göre tüm üyelerimizin yevmiye ve sosyal yardımlarına enflasyon zammı üzerinde mükemmel artışlar yapılarak imza altına alınmıştır. En düşük yevmiye 308 ₺, en yüksek yevmiye 402 ₺ olmuştur. Tüm üye işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu ve bereketli olsun inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol