Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEGEN’E DURMAK YASAK GİBİ
 Yaşanabilir bir Ekinözü, sağlık turizminin merkezi yapmayı düşündüğü ilçesi için gecesini gündüzüne katan, bu uğurda gerektiğinde Ankara’yı bile yol yapan sevilen-sayılan belediye başkanı Nursi Çelegen, yaklaşan mahalli seçimler sebebiyle de gerek ilçe içinde, gerekse kırsalda ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Hasta, cenaze ve düğün törenlerine katılarak insanlara dokunmayı siyasi ve belediyecilik ahlakı sayan Başkan Nursi Çelegen, “Benim bu topraklara,  bu insanlara, bana inanan, bana güvenen halkıma borcum var. Bu borcu ödemek zorundayım. O nedenle seçildiğim günden beri de insanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetler verdim, vermeye çalışıyorum. Şifalı suyu ile bölge halkının da cazibe merkezi, ya da diğer adıyla sağlık turizminin kaynağı haline gelen ilçemize gelen misafirleri layıkı ile ağırlamak için seferberlik ilan ettik. Bu uğurda, ilçemize hizmet ve katkılarından ötürü büyükşehir belediye başkanımız sayın Fatih Erkoç’a ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol