banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BARO BAŞKANI GÜL MAZBATASINI ALDI
  

Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Başkan Gül’ün meslektaşları katıldı.

Onikişubat İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülşah Binici’den mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Gül, yönetimiyle birlikte haktan, hukuktan, adaletten ayrılmayacaklarını, mesleğin etik kurallarına uygun davranacaklarına ant içti.

Gül, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “14 Ekim 2018 tarihinde yapılan Kahramanmaraş Barosu başkanlığı Olağan Genel Kurulu seçimi kesin sonuç mazbatasının teslim töreninde sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum” dedi.

UZUN BİR SEÇİM DÖNEMİ YAŞADIK

Seçim çalışmalarımızı yoğunlukla yürüttük. İki aday meslektaş olarak sizlere ulaşmaya gayret ettik. Bizler hukukun üstünlüğüne inananlar olarak seçim çalışmaları sırasında da yine mesleğimizin ilke ve etik kurallarına uygun olarak çalışma stratejisi yürüttük.

14 Ekim 2018 günü yapılan seçimlerde meslektaşlarımızın tercihleriyle de şahsım ve yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve Türkiye Baroları Birliği delegelerimiz seçildiler. Burada da Onikişubat İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülşah Binici’den mazbatamızı aldık.

HUKUKA, AHLAKA, MESLEĞİN ETİK KURALLARINA UYACAĞIZ!

Bizler her zaman haktan, hukuktan, adaletten yana görev yapmayı tüm meslektaşlarım, tüm seçilen üye arkadaşlarım adına diliyorum. Burada bir kez daha tüm meslektaşlarımızın ve şahsımın mesleğe başlarken ettiği bir de sizin huzurunuzda etmek istiyorum. Görevleriniz sırasında şahsım, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve diğer birlik delegelerimizin hukuka, ahlaka, mesleğin etik kurallarına uygun davranacağımıza namusumuz ve vicdanımız üzerine bir kez daha

Başkan Gül tebrikleri kabul etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol