Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ARAS KARGO FARKI
 Yakın tarihte, Müze karşısında müşterilerine hizmet veren, işletme ve hizmet kalitesi ile taşımacılığa ivme kazandıran, bu bağlamda Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan ARAS KARGO, şimdi Hayrullah Mahallesi, Sandalzade Bulvarındaki Dondurma Şubesi (Mimarlar Odası bitişiğinde) No: 50/1'de müşterilerinin hizmetinde.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanına eşya ve değerli kâğıt taşımacılığını sürdüren, Kahramanmaraş ve ilçelerinde de birçok şubeleri bulunan ve bugün yeni yerinde park sorunu bulunmayan ARAS KARGO, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile sektördeki ağırlığını her alanda hissettirmeye başladı.

GÜVENİLİR, ÖNEM TAŞIYAN FİRMA

İş dünyasının ve siyasetin gülümseyen yüzü, renkli simalarından Zekeriya Türkyılmaz’ın sahipliğini yaptığı ARAS KARGO, müşteri memnuniyetini ön planda tutarken, güvenilir firma olduğunu da ispatlamış bir marka olarak bilinmesi bir yana, güvenirliliği ile de müşterilerinin takdirini kazanıyor.

Süratli taşımacılık, güler yüzlü ve deneyimli personel başarısı tescillenmiş ARAS KARGO sizleri bekliyor. Umudunuzu, geleceğinizi, emanetinizi ve emeğinizi güvenebileceğiniz yegâne firma…

ÇÜNKÜ ARAS KARGO, ÖNEM TAŞIR. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol