Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

 ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ İLE AKDENİZ VE EGE’DE 4 GÜN
  

Sonra ver elini toplantının merkezi gösterilen Kütahya’nın yaklaşık merkez 26 bin nüfuslu ilçesi. Bizi babacan insan, Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı sayın Salih Ergül ve arkadaşlarımız karşıladı. Salih Ergül, kalender, mütevazı bir başkan. Hatırnaz. Muhabbet, sohbet, dostluk zirvede. Zaten birbirimizi tanıyoruz ama yeni dostlarda edindik. Teşkilat toplantısına katılan tüm dostlar nezaket timsali, zarif insanlar. Onlarla gurur duyuyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ÖZKAN’A TEŞEKKÜR

Bereket versin ilçedeki EYNAL Kaplıcaları var da, ilçe hareketli. Belediyenin en önemli gelir kaynaklarından. Yoksa sanayinin olmadığı, ancak şifalı suları sebebiyle sağlık turizminin merkezi gösterilmiş Eynal. Günlük 600 kişiye hizmet verebilen, buharlarından seracılıkta ve suyundan da ilçedeki konutların yüzde 90’ı ısınmada kullanıyor. Belediye Başkanı sayın Süleyman Özkan, 35 yılı aşkın belediye memurluğu sonrası belediye başkanvekili, arkasından da ilçesinin başkanı olmuş. AK Parti’den. Sevilen, sayılan bir yerel yönetici. Çarşıda, sokakta caddede gezinirken, insanlara başkanı sorduk, memnun olmayan yok. İlçenin kanalizasyon sorunu çözülmüş, içme suyu sorunu var, Başkan bugün-yarın ihaleye çıkılacağını söyledi. Gayretli, iyi niyetli. Zarif eşi de Başkan kadar mütevazı. Hem sayın Özkan, hem de kıymetli eşi üç gün boyunca bizleri hem kahvaltıda, hem yemeklerde yalnız bırakmadı. Toplantıda bile… İkramları, örnek misafirperverlikleri, Güleryüzleri için binlerce teşekkürler.

BAŞKANA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Simav’da yeni dostlar edinirken, inkârcı olmamak lazım, 3 gün boyunca geçirdiğimiz saatlerde, günün her saatinin en renkli ismi Gökhan Şahin idi. Esprileri, samimiyeti ve hediyeleri ile günün değil, günlerin adamı oldu. Özellikle doğum günü 24 Mart olan Belediye Başkanı Özkan için serin bir akşam saatinde doğum günü pasta sürprizi, ayrı bir güzellikti.

MAYIS AYINDA DENİZLİ’DEYİZ

Şimdi önümüzdeki günlerde Anadolu Basın Yayın Birliğinin Kahramanmaraş Şubesi genel kurulu var. Sonra da büyük kongre için, muhtemelen Mayıs ayı içerisinde yine ya Simav’da, ya Denizli’de olacağız. Muhtemelen Denizli… Merkez çünkü.

Niyetimizi, düşüncemiz bir otobüs dolusu gazeteci arkadaşlarımızla Denizli’ye çıkartma yapmak. Kahramanmaraş’ın farkını bir kere daha fark ettirmek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol