Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ALPEDO@KERVAN’DAN AŞURE İKRAMI
 Ekim ayı ile birlikte başlayan ve idrak etmekte olduğumuz aşure şenliklerine tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve esnaf katılırken, lezzeti ve bol malzemesi ile mükemmel bir rayiha sunan aşure, bu mevsimin en güzel, en lezzetli tatlısı olarak bilinirken, aşure kazanlarının kaynamasına devam ediliyorken, yukarı Kervan Pastanesi önünde pişirilen ve zengin malzemesi,  lezzeti ile yiyenleri hayran bırakan aşure’yi alpedo@kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu elleriyle servis yaptı.

BAŞKANLAR KÜREK SALLADI

Bu günlerde, her kurumda, her yerde, hatta ve hatta her sokakta, her cadde üstünde, her kaldırımda bir veya birkaç kazan aşure pişirildiğine şahit olunurken, Alpedo@Kervan tarafından pişirilen ve ikram edilen aşure vatandaşlara ikram edildi.

Başkanların da aşure kazanı başında kürek salladığı geleneksel Alpedo aşure etkinliğine ayrıca, Onikişubat ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu   İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve yönetim kurulu üyeleri, alpedo@Kervan pastaneleri sahibi Turgud Pekel, oğulları Mustafa ve Yaşar Pekel ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Aşure, zengin malzemesi ile enfesti.

Bu ayın, aşure şenliklerinin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol