Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ALPEDO, ÇİN BAŞTA OLMAK ÜZERE UZAKDOĞU’DA ARANAN KALİTE
 ÇİNLİLER TÜRKLERİ ÇOK SEVİYOR

ÇİN'de ünlü Maraş Dondurması'nı satan Yang Tao, son yıllarda Çin’lilerin Türklere karşı artan sevgisini fırsata dönüştürmek için, sattığı dondurmaların üzerine Türk Bayrağı eklettirdi. Bayrağın satışlara katkısının beklediğinden fazla olduğunu belirten Yang Tao, "Türk Bayrağını koyduktan sonra bizim yıllık satışımız 23 tondan 55 tona yükseldi" dedi.

Kervan@alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Türk bayrağı ile Çin’deki dondurmamıza ilginin daha çok arttığını belirterek,  “Çin halkı Türkleri seviyor. Bu öneriyi boş çeviremez, görmezden gelemezdik. 2016’da 1 olan şubemizi bugün itibariyle 9’a çıkarttık. Bu artış bizi teşvik ediyor, gurur veriyor” diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI İŞİNİ SEVMEKTİR

Kervan@alpedo üretim tesislerini gezen Çinli aile, tesisi çok beğendiklerini, hayran kaldıklarını ve her şartta hijyene sadık kalındığını söylemelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten ve “Kardeşim Samet’ten ve eşimden büyük destek gördüm. Hem Dubai’de, hem de Çin’de büyük ilgi gördük. Kendileri kadar bizler de çok heyecanlı. Biz de onları çok sevdik, eşini ve Tao’yu da… Kervan olarak yanlarındayız. Bu sektörde işini çok sevmek gerek. İşini seven başarıyı da elde eder, Allah işlerini rast getirsin. Hedefleri çok yüksek, 20 tondan başladılar, 55’tona yükseldiler. Hedefleri bu r akamı 100 tona çıkartmak. En kısa zamanda çok büyük başarı elde ettiler, onlara teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz de Uzakdoğu ülkelerine dondurma göndermeye devam edeceğiz” diyen Sami Kervancıoğlu, tescillenen Maraş Dondurmasını bundan böyle herkesin ‘Kahramanmaraş dondurması’ adı altında satamayacağını sözlerine ekledi, hedeflerinin tüm dünyaya açılmak olduğunun da altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol