Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ALİCİKLİ MAHALLESİNDE ASFALT SEVİNCİ
 Bu civarda, Alicikli Mahallesi olarak bilinen, ancak bozuk satıh, stabilize yolu sebebiyle ulaşımda büyük zorluk ve sıkıntı çeken çevre sakinlerinin talebi üzerine yolun asfaltına başlandı.

Hatırlanacağı üzere, bundan 4 ay önce, bu semte giderek bozuk yolları ve asfaltın gerekliliğini dile getiren haber yapmıştık.

O haberimiz bugün ses getirdi, yetkililer, özellikle Dulkadiroğlu Belediyesi, duyarlılık gösterdi, asfalt çalışmalarına hız verdi.

NECATİ OKAY BAŞKANA TEŞEKKÜR

Yaklaşık 5 kilometreden oluşan Alicikli-Gafarlı yolu, duyarlı başkan Necati Okay’ın girişimleri ile asfalta başlarken, çevrede bağı, evi bulunan vatandaşlar Dulkadiroğlu Belediyesine teşekkür ediyorlar.

“Başkan Necati Oktay sesimizi duydu, yolumuzu iyileştirdi. Daha önceleri bu yolu kullanırken, araçlarımız kaza yapıyor, hasar görüyordu. Çünkü çok bozuktu. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun, kendisine teşekkür ediyoruz” derlerken, Fen Müdürlüğü ekipleri bölgede asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol