Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

AH MARAŞ; KEŞKE SENİ KAHRAMAN YAPAN HİKAYEYİ HERKESE ANLATABİLSEK!
 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye olarak özellikle ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik bir hatırlatma ve bilgilendirme projesi olan “İstiklalden İstikbale Kahramanmaraş Onikişubat Destanı” filmi projemizi hayata geçiriyoruz. Maraş’ı kahraman yapan destansı mücadelenin ve ruhun hatırlatılması, farkındalık oluşturarak değerlerimize sahip çıkılmasını amaçladıklarını söyledi.

20 dakikadan oluşan filmimizin oyuncuları arasında Diriliş Ertuğrul’un Süleyman Şah’ı Serdar Gökhan’ın da yer aldığını iftiharla bildirerek, bize istiklalimizi kazandıran ve istikbale yürüten değerlerimizin en büyük kazançlarımızdan olduğuna dikkat çekmek isteriz. Kıymetini bilmemiz ve hiç kaybetmeden geleceğe taşımamız gereken bir mücevher hükmündeki Maraş Ruhu’nu özellikle gençlerimizle tanıştırmayı amaçlıyoruz. Bu öğrencilerimizde canlanacak farkındalık ile “Maraş’ı kahraman yapan ruhun” alt ve üst yaş gruplarına ve ailelerine kolayca ulaşacağı bir proje hazırlıyoruz. Hedefimiz, ülkemizdeki ve yurtdışındaki +12 yaş grubu öğrencilerimiz ve gençlerimiz ulaşmak.

Başkan Mahçiçek, “İstiklalden İstikbale Kahramanmaraş Onikişubat Destanı” projemizle ilgili bilgileri paylaşmak ve ünlü oyuncularımızla tanışmak üzere, herkesi 27 Ekim 2016 Perşembe günü (bugün) saat 13.00’da Kahramanmaraş Kalesi’ne davet ettiklerini kaydetti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol