Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

15 TEMMUZU UNUTMAMAMIZ GEREK!
 Gazeteci - Yazar Bekir Doğan'ın kaleme aldığı "15 Temmuz'a giden yol" isimli kitabının imzalayarak vermesi sebebi ile açıklama yapan Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın: "15 Temmuz'a giden yol " kitabını herkes okumalı, içinde 15 Temmuz 2016 yaşanan olaylar, Şehitlerin isimleri, 1966-2016 yılına gelen süreç Gazeteci- Bekir Doğan tarafından çok güzel işlenmiş eline sağlık, yüreğine sağlık ben zevkle okuyorum, belediye olarak bir miktar alarak Meclis üyelerimiz, Müdürlerimize ve okumayı sevenlere dağıtıyorum," dedi.

     TÜRKİYE OKUMUYOR !

     Gazeteci Bekir Doğan, Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Halil Hınaz ile bir süre sohbet de eden Başkan Hüseyin Coşkun Aydın: "Türkiye okumuyor, bizler gazete, dergi, kitap okumalıyız, sürekli okuyarak kendimizi yenilememiz gerekir, 1990 öncesi Irak da ki gelişmeleri, görsek okusak 1991 de Irak da olan biteni göre bilirdik.. ABD Irak işgalinden sonra Irak da olanları okusak, Türkiye de 15 Temmuz da darbe olacağını bilirdik, biz okumuyoruz, okumayınca çevremizde Irak da Suriye de, Libya da Mısır da Yemende , Pakistan da Afganistan da olanları göremiyoruz.

    Bu sebeple okumalıyız, çok okumalıyız, gazete , dergi, kitap okumalıyız, her evde bir kütüphane olmalı Türk halkı okumalı, bu sebeple biz okuyarak, yazarak 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamalıyız, unutturmamalıyız," dedi.

     Gazeteci- Yazar Bekir Doğan'ın "15 Temmuz'a giden yol " kitabından bu bağlamda çok istifade edeceğiz, " diyerek zevkle okuduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol