Sevdiğiniz insanların arkasından yazmanın, konuşmanın zorluğu kadar bir o kadar da güzelliği vardır. O’nun güzelliklerini anlatmak, paylaşmak istersiniz. İşte bu yazı benim için öyle bir yazı olacak. 2007 yılından beri tanıdığım Beyefendi kişiliği, nazik ve zarif davranışları, centilmen yaklaşımları ile dürüst, bilgili, tecrübeli, ayrım kayırım yapmayan ve kendisini vatandaşın hizmetine adayan, İnşaat Mühendisliğini ilk projem olan Arnelia AVM’de bana öğreten Proje Müdürüm üstadım Yüksek Mimar Cemal TANRIVERDİ’den bahsedeceğim.

 

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar aktif siyasette başarı ile memleketine hizmet eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Yüksek Mimar Cemal Tanrıverdi görevinden istifa ederek Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

 

“Kentin tüm ilçelerinde AK Parti Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde, büyük ilgi gördü.  Üstadı bağrına basan kıymetli partililerine projelerinin bazılarını ve düşüncelerini aktardı.  Bürokrasideki ve Siyasetteki bilgi ve tecrübesini TBMM sahnesine taşıyarak Kahramanmaraş için ne yapılması gerekiyorsa yapacağının taahhüdünü verdi. Üstad samimi ve ilkeli birisi. Tüm teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde, yaptığı tüm konuşmalarda verdiği tüm sözlerinde samimiydi. Allah izin verir listeye girer ve seçilirse, Kahramanmaraş için neler yapacağını cümle alem görecek. Bu inanç ve azimle Üstad Cemal Abi için inşallah hayırlısı olur diliyorum” 

 

ÜSTAD  VE PROJELERİ NELERDİR?

TBMM’de Ülkemiz ve Kahramanmaraş için Milletin Vekilliği için talip olan CEMAL TANRIVERDİ projelerini şöyle sıraladı: 

 “Bizim asli görevimiz vatandaşı dinlemek olacak. Biz vatandaşın derdini biliyoruz. Biz talep edenin sıkıntısı biran evvel çözebilmek ve icraatı da çok hızlı yapabilmek adına kendi uzman olduğum konularda öncelikli hedefim inşaat, imar ve çevre şehircilik konunda, ayrıca belediye kanunlarının yeniden düzenlenmesi konusunda, amatör spor kulüplerinin gelişmesi anlamında yapılacak birtakım düzenlemelerden başlamak üzere hizmet edeceğim. Kahramanmaraş’ımızın çok iyi tanıtılması lazım. Turizmin geliştirilmesi lazım. Birçok hizmet yapılıyor ancak bir kayak tesis yaptık. Bu tesisin yapılması Türkiye’de ses getirdi. Öncelikle turizme arkasından sanayii yatırmalarıyla hizmete koşacağız. 20 yıla aşkın süredir siyasetin içerisindeyim. Dertleri biliyorum, çözümlerini biliyorum. Hızlı bir şekilde sıraya koyarak projelerimizi hayata geçirmek için gayret sarf edeceğiz.” Dedi

CEMAL TANRIVERDİ KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesinden 1984 yılında Yüksek Mimar olarak mezun oldu. Çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ak Partinin kuruluşuyla siyasete girdi. Ak Parti’de kurucu üye olarak yer aldı. İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Başkan Vekilliği yaptı.   

SON SÖZ

Ne demiş Atalarımız çalışkan ve dürüst olan her zaman kazanır. Üstadın İş hayatında inişler çıkışlar oldu. Cemal TANRIVERDİ dolmuşa, otobüse biniyor dediler O ise Allaha şükür cebimde dolmuş, otobüs param var diyerek düştüğü yerden ALLAH’ın izni ile kalkmasını bildi. Hoşgörülü, mütevazi oluşu, güler yüzlü olması ve Kahramanmaraş için canla başla çalışan halis niyetli üstada Bu duygu ve düşünceler ile üstün başarılar diliyorumAllah mahcup etmesin. Bu kutlu yolda Cenab-ı Allah üstadın yar ve yardımcısı olsun. Yolu, bahtı ve alnı açık olsun.

Seçimler milletimize ve memleketimize hayırlar getirsin. Allah bu memlekete ve Millete halis niyetli olanları başarılı eylesin. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol