Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

OTOMOBİL TUTKUNLARI PİAZZA’DA BULUŞTU

Bu yıl ikincisi düzenlenen Piazza Auto Show, nefesleri kesen son model otomobillerle adeta büyüledi. Piazza AVM’nin açık otoparkında gerçekleşen etkinlikte; Mercedes, Peugeot, Hyundai, Skoda, Renault, Dacia, Citroen, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Ford, Toyota, Nissan, Subaru, Kia gibi markalar son model otomobillerini görücüye çıkardı. Off Road ve Motor Kulübü'nün de desteklediği fuarda, birbirinden güzel otomobiller adeta göz kamaştırdı.

Kentin tek, bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza’nın müşterilerine özel indirim avantajları ve cazip ödeme seçeneklerinin de sunulduğu Auto Show, 3 gün boyunca binlerce ziyaretçi konuk etti. Eş, çocuk ve dostlarıyla topluca gelen ziyaretçiler, adeta "seyirlik" diye tabir edilen otomobilleri hayranlıkla izlemekle kalmayıp, cazip fırsatları da değerlendirme imkanı buldular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol