Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT AKAN, “BAŞARDIK, ARKASI GELECEK!

Evet, önemli bir galibiyet aldık Uşak önünde. İlk yarıda şöyle böyle ama ikinci yarıda rakip bize üstünlük sağladı. Bereket versin gol bölgelerinde başarılı olamadılar, yoksa sahadan yenik ayrılabilirdik.

Ha, bizim oyuncularımız da yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar. Bol gollü bir maç olabilirdi, ne olursa olsun, galip gelmek güzel şeydi ve bu galibiyete de ihtiyacımız vardı.

Bakın, teknik direktör Bülent Akan maçla ilgili olarak neler söyledi;

“Önemli bir galibiyet aldık. İlk maçlar genellikle zor olur. İlk yarı oynadığımız oyunla farkı açmamız gerekiyordu ama yapamadık. 2. Devre özellikle 75.dk sonra anlamsızca skoru koruma iç güdüsü ile geri yaslandı takım rakibin golünden sonra geri dönüşü yapıp kazanmamız önemliydi. Mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.

Oyuncularım bu maçta belirgin bir şekilde taktik disiplinine ve sistemimize bağlı kalarak mücadele ettiler. Göreve geldiğimiz günden beri kendi alışkan oldukları düzenden istediğimiz seviyeye çekme gayretini sahada oyuncularımızdan gördük, felsefemiz bireyselin değil takımın ve sistemin başarılı olabileceğiydi ve bu bilinci amaç edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Teknik ekibimle birlikte ciddi mesai harcıyoruz bununda sonuçlarını görmeye başladık.

Aldığımız galibiyeti büyütmemeliyiz. Her maçı kendi içinde değerlendirip devamını getirmemiz gerekiyor. Güzel olan bir şey daha taraftarımızın maçta nasıl bir oyun oynadığımızı görmeleri takımımıza desteklerini her geçen gün artıyor. Taraftarlarımızın varlıkları bizleri mutlu ediyor ve güç veriyor. Bu bütünlüğümüz devam ettiği sürece Başkanımız, yönetimimiz, oyuncularımız, taraftarlarımız ve basınımızla güzel işler başarabiliriz...”

*

Teknik adam Akan, ilk maçını galibiyet perdesi ile açınca, takıma da moral geldi, yönetime de. Dileriz ve umarım bu galibiyetlerin arkası gelir, en azından play-off’a katılma şansını elde ederiz.

Her maçını keyifle izlediğim bir Piserro Kahramanmaraşaspor taraftarı ve tutkunu olarak, başta başkan sayın Fatih Ceyhan, teknik direktör Bülent Akan, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Maçı izlemeye gelen siyasilere de…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol