Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

SÜLEYMANLI ORTAOKULU İLK 8 TAKIM ARASINDA

Kahramanmaraş’ı temsil etmek üzere 9-11 Şubat’ta Niğde ilinde düzenlenen Türkiye grup maçlarında Süleymanlı Ortaokulu, Karaman ve Nevşehir takımlarını yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Takımı hazırlayan, başarıdan başarıya koşturan, takımın ilk 8 takım arasına girmesini sağlayan ve başarı hikâyeleri yazan Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Us, “5 - 8 Mart’ta Batman ilinde düzenlenen Türkiye yarı finallerinde ise Erzincan, Ardahan, Artvin takımlarını 2-0’lık setlerle yenerek grup 1.si oldular.

Final maçında ise Malatya takımını 2-0 yenerek Türkiye’de son 8 takım arasına girerek Kahramanmaraş’ımızı temsilen 19-23 Mart tarihinde Çankırı da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.” dedi.

MADO’YA AYRICA TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ

Beden eğitimi öğretmeni Sinan Us, “Bir köy okulu olarak zor şartlarda çalışmalarına devam eden voleybol takımımız büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu mücadele de okulumuzu temsil eden Sporcularımız Bilge Daşdemir, Fatmanur Baran, Esma Tabak, Saniye Korkmaz, Elanur Yıldırım, Eminegül Taşır, Hatice Bayazıt ve Müberra Taş'a çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Us ayrıca, takımı yolda destek olan, bu desteği ile takımın moral ve motivasyonuna katkı veren sponsorları MADO ailesine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol