Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK’TA VOLEYBOLUN ŞAMPİYONU; İSTİKLAL ORTAOKULU

16 Takımın yaklaşık bir ay boyunca kıyasıya yarıştığı Voleybol Turnuvası Finale yakışan harika maçla sona erdi. Finalde Karşılaşan Yatılı bölge Ortaokulu ile İstiklal Orta Okulu seyircilere mükemmel maç izlettiler. Özellikle İstiklal ortaokulundan Mustafa TOLU ve Ybo’dan Gökhan AYDIN turnuvaya damgalarını vurdular diyebiliriz. İstiklal Ortaokulu başa baş giden oyunlarda setlerde 2-0 Öne geçti daha sonra YBO setlerde durumu 2-1 e getirdi. Son seti kazanan İstiklal Ortaokulu olunca Turnuvanın şampiyonu da istiklal ortaokulu oldu.

Törene katılan Pazarcık belediye başkanı Salonumuz tarihi günlerden birine tanıklık ediyor, ambiyans süper her şey süper Bütün öğretmenlerimizin bu tarz etkinliklerine ben her zaman destek olacağım dedi.

Dereceye Giren Okullarımıza Ödüllerini Pazarcık bld.Bşk İbrahim YILMAZCAN, ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet ÇİLO, İlçe müdürlerimiz, İlçe müftümüz , Harun ESKİGÜN, okul müdürlerimizle ve değerli misafirlerle Taktim Edildi. Dostluğun pekiştirildiği turnuvada kazanan dostluk oldu.

Turnuvaya Katılan emek veren Personellere ve değerli öğretmenlere de ayrıca teşekkür plaketi takdim edildi. Şampiyon Olan İstiklal Orta Okulunu ve tüm katılımcı takımlarımızı tebrik ediyoruz.

1-İSTİKLAL Ortaokulu

2-YBO

3-EVRİ Ortaokulu

4-CUMHURİYET Ortaokulu Sıralama bu şekilde oldu. Takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol