Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MARAŞGÜCÜ SK TÜRKİYE 4.SÜ OLDU
 Kahramanmaraş’ın ilk ve tek bayan futbol takımı olmasının yanında Türkiye çapında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren, Maraşgücü Bayan futbol takımı Sakaryada düzenlenen Genç kızlar Türkiye şampiyonası finallerinde, 1207 Antalyaspor'a mağlup olarak Türkiye 4 .sü oldu. Konuyla alkalı açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Dağlı yapıtığı konuşmasında; "Maraşgücü Türkiye 4.sü oldu. Son derece mutluyuz. Kendi imkanlarımızla şartları zorlayarak buralara kadar geldik. Türkiye de 4 takımdan biri olmak gurur verici ben burada kızlarımın analarının sütü gibi helal olan bu başarıyı göstermelerinden dolayı da ayrıca mutluyum. Onları tebrik ediyorum.”diye konuştu.

Yeterince destek göremediklerini sözlerine ekleyen Dağlı : "Kurulduğumuz günden bu zamana kadar takım olarak çok az kişiden destek gördük ben onlara teşekkür ediyorum. Bu başarımız tüm Kahramanmaraş halkına armağan olsun" dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol