Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KMS’DEN VALİ ÖZKAN’A ZİYARET
 Kahramanmaraşspor Kulüp yönetimi geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’a atanan Vali Vahdettin Özkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Önceki gün öğle saatlerinde Kahramanmaraş Valiliği makamında Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kulüp Müdürü Mehmet Traş ve İdari Menejer Kürşat Özarslan’ı kabul eden Vali Vahdettin Özkan, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’dan yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraşspor Kulüp Yönetiminin bu ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirten Vali Vahdettin Özkan, yeni sezonda Kahramanmaraşspor’a başarılar dileyerek, fair-play çerçevesinde hayırlı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu. Sporu ve futbolu çok sevdiğini söyleyen Vali Özkan, Kahramanmaraşspor’a yapılması düşünülen destekler, çalışmaları konusunda da ellerinden gelen bütün desteği vermek istediklerini söyledi.

Öte yandan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise, uzun zamandır hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak istediklerini ancak malum 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir türlü fırsat bulamadıklarını, Vali Vahdettin Özkan’a hayırlı olsun dileklerini iletmek bugüne kısmet olduğunu söyledi. Başkan Ceyhan, “Hain saldırısı sonrası oluşan yoğun programdan dolayı bugün gerçekleştirilen ziyarette Kahramanmaraş’a hoş geldiniz. Biz Kahramanmaraş’ın tek profesyonel takımı olarak, Kahramanmaraş adına büyük mücadeleler veriyoruz. Hem maddi hem manevi olarak bu şehrin takımını ayakta tutmaya ve daha önce büyük başarılar elde etmiş köklü bir kulüp olarak bugünde yine şampiyonluklar için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Vali Özkan’a Kahramanmaraşspor forması hediye eden Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, “Bu sezon oynanacak maçlarda sayın valimiz Vahdettin Özkan’ı tribünde görmek istiyoruz. İnşallah vakitleri olursa, maçlarımızda sizleri de aramızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol