Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KMS İÇİN ALİŞAN KONSERİ
Kahramanmaraşspor şampiyonluk kutlamalarında sahne alacak olan sanatçı belli oldu. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın ev sahipliği yapacağı konserde Kahramanmaraşspor taraftarları Alişan ile coşacak. Kahramanmaraşspor - Polatlı Buğsaşspor maçı öncesi muhteşem konser ve eğlence olacak. Konser sonrası ise Kahramanmaraşspor – Polatlı Buğsaşspor maçı oynanılacak. Maç bitişinde ise büyük ihtimalle Spor Toto 2. Lig Şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verecek.

Maç Biletiyle Konser İzlenebilecek

Maç bileti olan herkes aynı zamanda konserden de faydalanacak. Elde edilen gelir ise kulübe aktarılacak. Konser masraflarını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz üstlendi. Alişan Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lige yükselmesi şerefine konser verecek. Kahramanhmaraşspor taraftarlarını bir çok sürpriz de bekliyor. Futbolcular müsabaka sonrası üstü açık otobüs ile kutlamalara devam edecekler. Havai fişek ve meşahale şovları da olacak. Kahramanmaraşspor taraftarları bu Pazar yıllardır özlemini çektikleri bir günü doyasıya yaşayacaklar. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol