Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

K.MARAŞSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI
Kahramanmaraşspor’un hafta sonu oynadığı ve 1-0 kaybettiği Gümüşhanespor maçı sonrası istenmeyen olaylar oldu. Kimlikleri belirlenen ve emniyet tarafından işlemleri başlayan bazı kişiler maç sonrası takım otobüsüne saldırdı. İlk olarak otobüsü yumruklayan taraftarlar daha sonra ise takım otobüsüne taşlarla saldırdılar. Polis eskortunun da gecikmesi üzerine takım otobüsü taraftarların arasında kaldı. Teknik direktör Orhan Şerit’in olduğu bölümde ki büyük cam kırıldı. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken çirkin saldırı sonrası tesislerde de güvenlik önlemleri alındı.

EMNİYET VE SPOR SAVCISI DEVREDE!

Kahramanmaraşspor takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası Kahramanmaraş Emniyeti de alarma geçti. Tesislerde çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, emniyet müdür yardımcıları gece geç saatlere kadar tesislerde kaldı ve rapor tuttular. Olayı gerçekleştiren şahısların çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ve emniyetin konu hakkında özellikle çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol