Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KIRMIZI BEYAZLILAR MANİSA’YA HAZIRLANIYOR

Kahramanmaraşspor, Deplasmanda oynayacağı Manisa FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mislicom. 2. Lig Beyaz Grupta mücadelen veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Grup Lideri Manisa FK maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Çarşamba günü kendi sahasında oynadığı maçta Sarıyer ile golsüz berabere kalan ve 2 puan kaybeden Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Sinan Yücer ve teknik heyet yönetiminde başladı.

KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIMIZ MAÇ ERTELENDİ

2.Lig Beyaz grupta 11.Hafta  maçında Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Çorum Fk müsabakası vaka sayısının fazla olması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe  ertelendi.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda  18 Kasım Çarşamba günü  saat 13:00'de  başlaması gereken  Kahramanmaraşspor - Çorum Fk  müsabakası konuk ekip Çorum FK'da oyuncu ve teknik ekibinde Coronavirüs'lu vaka sayısı fazla olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

2 maçı ertelenmişti

Daha önce 2.Lig Beyaz grupta Zonguldak Kömürspor ve Gümüşhanespor  maçı ertelenen Kahramanmaraşspor'un Çorum Fk karşılaşmasınında ertelenmesiyle 3. maçı ertelenmiş oldu.

Haber: Bilal EVRAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol