Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KIRMIZI BEYAZLI TAKIMIN KAPISINA KİLİT Mİ VURULACAK!

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ve ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla sessizliğe bürünen Kahramanmaraşspor Ergene Velimeşespor’u 2-0 yenerek ligde kalma adına rahat bir nefes alırken, Sancaktepe FK takımını da mağlup ederek rakibini 3. Lig’e gönderdi.

Bilindiği gibi eski Başkan Fatih Mehmet Ceyhan yaklaşık 3,5 ay önce  Başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Başkanlığı bırakmanın yanında kırmızı beyazlı takım Kulübü Başkanlığına talip olan varsa da kendileri ile masaya oturmaya hazır olduğunu söyledi.

Hatta,  eğer sezon sonuna kadar takıma sahip çıkan olmazsa kırmızı beyazlı takımın kapatacağı iddiasında da bulundu.

Bu açıklamanın ardından 2-3 kişi Kahramanmaraşspor’a talip olduklarını açıklamış hatta bir iş adamı ile de iki kez yüz yüze görüşme sağlansa da bir türlü anlaşma sağlanamamıştı.

O GÜN BUGÜNDÜR KAHRAMANMARAŞSPOR’UN CİDDİ ŞEKİLDE NE KAPISINI ÇALAN OLDU, NE DE SORAN.

Sezonun bitmesine 1 hafta kaldı, sezon bitiyor. Şu ana kadar Kahramanmaraşspor’un devri konusunda hiç  bir gelişme sağlanamadı.

Acaba eski Başkan Fatih Mehmet Ceyhan’ın dediği gibi sezon sonunda kulübün kapısına kilit vurulacak mı?

Şu anda Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanlığını geçici olarak Necati Dilikısa  yapıyor.

Fatih Mehmet Ceyhan da artık Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanlığına tekrar dönmeyeceğini açıklamış, bu açıklamasına rağmen kulübe maddi ve manevi desteğini sürdüreceğini söylemişti.

Necati Dilikısa’nın  sezon sonuna kadar sürecek geçici başkanlığı görevi sona erecek olması, Fatih Mehmet Ceyhan’ın da Başkanlığı artık yapmayacağını açıklaması sezon sonunda Kahramanmaraşspor’da büyük gelişmelerin olması bekleniyor.

FATİH MEHMET CEYHAN

Fatih Mehmet Ceyhan yaklaşık 7 yıl Kahramanmaraşspor  Kulübü Başkanlığı görevini yaptı.

Fatih Mehmet Ceyhan  için, 7 yıllık  sürede iyi yaptı, kötü yaptı, hata yaptı, yanlış transfer yaptı, takımı iyi idare edemedi, çevresinin kurbanı oldu, yanlış yönlendirildi diyebilirsiniz. Ama Fatih Mehmet Ceyhan tam 7 yıl bu takıma sahip çıktı.  Yemedi yedirdi, evinden ailesinden, işinden uzak kaldı. Borçlarla uğraştı.  Takımı kimseye muhtaç etmedi. Şu ana kadar hiçbir futbolcuya  Kahramanmaraşspor’da alacağım var diye Kulübün kapısını çaldırmadı ve oda en sonunda hiç kimseden destek görmeyince başkanlığı bırakmak zorunda kaldı. Şimdi ise Kahramanmaraşspor taliplisini bekliyor. Kahramanmaraşspor’a sahip çıkacak, Kahramanmaraş’ın ileri gelenlerinden, işadamlarından  birinin takıma sahip çıkması bekleniyor. Aksi takdirde sezon sonunda Kulübün kapısına kilit vurulabilir.

KAHRAMANMARAŞSPOR KULÜBÜ KAPANIYOR MU?

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanlığı görevinden  istifa eden Fatih Mehmet Ceyhan, istifa ettiğini açıkladığı gün ne demişti: Ceyhan, kulübün kapanması ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı.

“Başkanlığa geri dönmem söz konusu değil. Bana yöneticilik teklif edilirse tecrübelerinden faydalanalım derlerse yönetici olurum. Ben blöf filan yapmıyorum dönüşüm yoktur yani.  Burası yasal olarak bir şirket, bizim üzerimize bana göre değil ama yasal olarak şirket. Takımı değer olarak devir edeceğim. Bu emaneti daha ileri götürecek birine devir ederiz. Kahramanmaraşspor'u alacak kişiler benimle muhatap olacaklar. Gönüllü yönetim sezonu bitirecekler. Sonra kapatacağız”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol