Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KABAKÇI; “SPOR, HAYATA TUTUNMANIN ADIDIR”
 Göreve süresi içerisinde yaptıkları ile gurur duyan sorumlu yönetici modunda gördüğümüz ve bugüne kadar sportif alandaki yatırımları, hizmetleri ve projeleri ile geleceğe göz kırpan, ışık saçan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, bu kez bölgenin en büyük spor tesisi olma özelliğini taşıyan Merkez Spor Kompleksini spor camiasına kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Merkez dahil, tüm ilçeleri sportif hizmetlere, yatırımlara boğduklarının da altını çizen İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, bu hizmetlerin ifasında ve topluma kazandırılmasında siyasilerin, bürokratik kesimin ve büyükşehir belediyesinin desteklerini de gördüklerini belirterek, spor salonu olmayan ilçelerin kalmadığına vurgu yaptı.

İlimizde bugüne kadar 59 tesisin inşaasını tamamladıklarını kaydeden İl Müdürü Kabakçı, tesisi sayılarının her geçen gün arttığını, bu artışların 2018 yılında da devam edeceğini ifade etti, en çok da sporcu ve antrenör sayısında artış olduğunu, daha da artışların olacağına dikkat çekti.  

SPORCU VE ANTRENÖR SAYISI

“Tesislerin hizmete girmesiyle birlikte şehirde sporcu sayısında artış olacak. Sporcu sayısının artması demek, antrenör gereksinimi demektir.” diyen il müdürü Kabakçı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir belediyesi ile imzalanan protokol gereği yeni projeleri devreye sokacaklarının altını çizdi, bugün bölgede birçok ilde dahi bulunmayan su sporları merkezi nedeniyle su sporlarına ev sahipliği yapmak istediklerini de ifade etti; “Geçen yıl su sporları festivali yaptık, şehrimizin adını duyurduk.  Çünkü bir spor turizmini çok önemsiyoruz. İlmimizde spor yapmak için başta gurup ve Türkiye Şampiyonalarından dışarıda an gelen misafirlerimizin toplam rakamı geçen yıl 6 bin civarındaydı. Bunu daha fazla organizasyonlarla yukarıya çekerek, hem Kahramanmaraş’ı tanıtabilmek, hem de şehrimize Türkiye şampiyonaları adı altında birçok faaliyetler yanında yapılmayanları yapmak adına gayretler içindeyiz” dedi

Sporun insan ve toplum hayatındaki önemine ede yer veren ve sporu hayata tutunmanın bir dalı olarak yorumlayan Kabakçı, sağlıklı nesil, sağlıklı toplum için herkesi spor yapmaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol