Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

GÜMÜŞHANE’DE ALTIN BULDUK; 2-3

Gümüşhane stadında oynanan maçın ilk yarısında başa baş bir mücadele sergileyen Kahramanmaraşspor, ev sahibi takımın ataklarına geçit vermedi ve ilk yarı da gol sesi çıkmayınca, 0-0 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA SAHADA BAMBAŞKA BİR KAHRAMANMARAŞSPOR VARDI

Maçın ikinci yarısına atak başlayan ev sahibi Gümüşhane Doğanspor, maçın 55. dakikasında, kalemizde gördüğü golle 1-0 öne geçti.

Ancak ev sahibi takım bu gole az sevindi, çünkü kırmızı beyazlı takımımız rakip fileleri havalandırınca, skora denge geldi. 1 – 1…

İkinci yarıya iyi başlangıç yapan kırmızı beyazlılar, özellikle beraberlik golünden sonra rakip kalede daha çok gol aramaya başladı. Nihayetinde bunun semeresini gördü ve maçın 82. dakikasında ev sahibi takımın filelerini bir kere daha havalandırınca, takımımız 1-2 öne geçti.

İkinci golden sonra atak oyununu sürdüren kırmızı beyazlı takımımız, bir gol daha bulunca, rakip önünde 1-3 öne geçme başarısını gösterdi. Uzatmaların son dakikasında ev sahibi 1 gol daha atınca, skor 2-3’e döndü.

Uzatmalarda da başka gol sesi çıkmayınca, bol gollü geçen maçta takımımız altın değerindeki 3 puanla puanını 19’a çıkarttı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol