Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EREDEMLİ BELEDİYESİ’DEN HER MAHALLEYE FUTBOL SAHASI
 Erdemli Belediyesi, ilçenin tüm mahalleleri için verdiği futbol sahası sözünü tutmaya devam ediyor. Toplamda 21 saha inşasını tamamlayan Belediye, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Eş zamanlı yürüttüğü faaliyetler ile çocukların ve gençlerin sevgisini kazanan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle gençleri zararlı alışkanlıklardan korunmak adına, spora yönlendirmeye çalıştıklarının altını çizdi. Sadece spor kompleksleri inşa etmekle kalmadıklarını bunun yanında sanatsal ve kültürel çalışmalar da yürüttüklerini dile getiren Başkan Tollu, ülkenin geleceğinin emanet edildiği yeni nesillerin vatana hayırlı bireyler olabilmeleri için çalışmaya devam edeceklerini belirterek yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi. “Erdemlimizin her noktasında yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız için sosyal merkezler oluşturduk. Bu konudaki hassasiyetimizin sebebi, özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak... Bunu sağlamak için de elimizden geleni yapacağız. İlçemizde, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar hizmetlerin en iyisine layık siz değerli vatandaşlarımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

Çalışmaların devam edeceğini müjdeleyen Başkan Tollu, birçok gencin elinden tutabilmiş olmanın mutluluğunu taşıdıklarını belirterek sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol