Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK!

 Türkiye amatör liglerinde binlerce spor kulübü dev bütçeler harcayarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek için çabalarken büyük emekler sonrası Bölgesel Amatör Lige çıkan Elbistanspor yine sahipsiz kaldı. Elbistanspor, Belediyeden destek alamayan, sivil toplum örgütleri ve iş adamlarının kulaklarını kapadığı bir kulüp oldu. Taraftar derneğinin ve yıllarını şehrin takımı Elbistanspor için harcayan binlerce Elbistanlının çağrılarına cevap gelmiyor. Bu zamana kadar altyapısında yüzlerce gencin spor ahlakı ile yetiştiği Elbistanspor kaderine terk edilmemeli. Lige katılmak için sadece 5 gün kaldı ve 350 bini bulan nüfusuna rağmen 20 bin liralık bir teminat geri alınacağı halde bile henüz ödenemedi.

 

1981 yılından bu yana al bayrağın renklerini, milli takımın renklerini taşıyan Elbistanspor, bu gidişle tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkum olacak. Şanlı tarihi ve 10 yıldan fazla profesyonel lig geçmişi olan Elbistanspor’un kaderi takıma kulaklarını tıkayan ve sözde şehri yönetenlerin vicdanına kaldı.

Devamı Yorum Gazetesi'nde...

Kaynak:Spor46

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol