Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR’DA ÜÇ TRANSFER

 ERAY ÇALIŞKAN BÜYÜKŞEHİRDE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  ara transfer döneminde Kastamonuspor 1966 takımında tecrübeli kaleci Eray Çalışkan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.


Futbola 1995 Yılında Büyükçekmece Belediyespor’da başlayan Eray Çalışkan daha sonra Galatasaray’a transfer oldu. Daha sonra Büyükçekmece Tepekcikspor’ dönn oyuncu sırasıyla İstanbul Beylikdüzü, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Giresunspor ve son olarakta Kastamonuspor 1966 takımlarının formalarını giydi.

Tecrübeli kaleci Eray Çalışkan futbol hayatı boyunca Türkiye Kupası Maçlarında 17, TFF 3. Ligde 72, TFF 2. Ligde 78 ve PTT 1. Ligde 8 maç olmak üzere toplam 175 maçta forma giymiştir.

 

İLHAN ASLANOĞLU BÜYÜKŞEHİR’DE

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Çatalcaspor’da forvet oyuncusu İlhan Aslanoğlu’nu transfer ederek hücum hattını güçlendirdi.


5 Şubat 1988 yılında İzmir’de doğan İlhan Aslanoğlu Futbola Altay’da başladı. 2005 yılında Altay takımında profesyonel olan başarılı forvet daha sonra Göztepe’ye transfer oldu. Tekrar Altay’a dönen İlhan Aslanoğlu sırasıyla Adanaspor, Siirtspor, Turgutluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Yozgatspor, Kırıkhanspor, Menemenspor ve son olarakta Çatalcaspor formaları giydi.

İlhan Aslanoğlu Futbol kariyerinde 9 defa Genç Milli Takım Forması giyerken, U21 Kategorisinde 11 Maç, Türkiye Kupası Maçlarında 9 Maç, TFF 3. Ligde 98 maç, TFF 2. Ligde 15 maç ve PTT 1. Ligde 50 Maç olmak üzere  toplam 192 maçta  giyerken 48 maçta gol sevinci yaşadı.

 

İSMAİL TÜRKASLAN BÜYÜKŞEHİR’DE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bodrum Belediyespor’da İsmail Türkaslan’ı transfer ederek defansını güçlendirdi.

3 Aralık 1992 Yılında Gaziantep’te doğan İsmail Türkaslan futbola Gaskispor’da başladı. Daha Sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan başarılı defans oyuncusu bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Afyonkarahisarspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Maltepespor ve Son olarak da Bodrum Belediyesi Bodrumspor formaları giydi.

Futbol kariyerinde 150 maçta forma giyen başarılı defans oyuncusu 6 maçta gol sevinci yaşadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol