banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “YÜREĞİNDE ENGEL OLANLAR BAŞARILI OLAMAZ”
  

Kahramanmaraş’ın yanı sıra Adana, Konya, Gaziantep, Ordu, Giresun ve Sakarya illerinden 100’ün üzerinde sporcu aileleri ile birlikte katılıyor.

Engelliler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası seremoni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları bölümünde kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın kadim medeniyetimizin izlerini taşıdığını ve Kurtuluş Savaşı öncesinde çok büyük işler başardığını ve ilk kıvılcımı oluşturduğunu söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Kahramanmaraş, Türkiye Büyük Millet Meclisi toplanıp çok önemli kararlar almadan yani 23 Nisan 1920 olmadan önce 12 Şubat 1920’de dünyanın en güçlü işgalci ordularından bir tanesini büyük bir bozguna uğratarak, tarihi bir destan yazarak Cumhuriyetimizin kuruluş aşamasında dönüm noktası olmuş bir şehirde bulunmaktasınız.

Bugün burada yapılan Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonasını biz çok önemsiyoruz. Çünkü sizlerin başarısı ve gayreti toplumumuzun motivasyonu açısından çok önemli. Sizler mutsuzluğu yenmiş insanlarsınız. Sizlerin oluşturduğu motivasyon toplumumuzun dinamizmi açısından çok önemli. Bizler de sizlere hizmetin en iyisini sunabilmek, engelleri ortadan kaldırmak adına gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Daha öncesinde engelli kardeşlerimiz toplu taşıma araçlarını kullanamaz iken biz bir çırpıda hepsini değiştirdik ve engelli kardeşlerimiz şimdi istedikleri yere rahatlıkla gidip gelebiliyorlar.

Önemli olan kalplerde engelin olmamasıdır. Kalpte, yürekte olan engel aşılmaz. Yüreğinde sevgisi olmayanlar, yüreğinde engel taşıyanlar başarılı olamaz ve bu engeller de tedavi edilemez. Sizlerin gösterdiğiniz başarı ve gayretler, umutsuzluğa kapılmış, yes’e düşmüş birçok insanımıza umut oluyor. Onun için hep birlikte bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı elbirliği ile dünyanın sahnesine çıkaracağız. Engelsiz bir Kahramanmaraş için gece gündüz demeden, hep birlikte el birliği ile sizlere hizmetin en iyisini sunmaya gayret edeceğiz. Şehrimize gelen siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyor, hepinize saygılar sunuyor, sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından katkı ve desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere başarı belge ve plaketleri takdim edildi.

Şampiyonada sabah seanslarında yapılan yarışmalarda dereceye giren yüzücülere ödülleri takdim edildi.

Daha sonra yarışmalara devam edildi ve yarışmalar 5 Ağustos 2018 Pazar günü de devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol