Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN YEŞİLDAĞSPOR; “BAL’A KATILMIYORUZ”

2020-2021 Futbol Sezonunda Kahramanmaraş’ı  BAL Liginde temsil etme hakkı kazanan Andırın Yeşildağspor TFF’nin yaptığı açıklama sonrası Bu hakkını bu sezon kullanmayacağı ve gelecek sezona daha hazır bir takımla girme kararının daha ağır bastığı, bu yöndeki kararın en kısa zamanda açıklanacağı belirtildi.

Futbol Federasyonu, internet sitesinden merakla beklenen Bölgesel Amatör Lig(BAL) kararını açıkladı. Yapılan açıklamada ligin Haziran'ın ilk haftasında başlayacağı duyuruldu. Ancak kulüplere "Sezon sonunun yaklaşmış olması, sıcakların başlaması, Covid-19 riskinin devam etmesi nedeniyle bazı kulüplerin BAL' da oynama haklarını kaybetmeden bu sezon oynamama taleplerini" kabul edileceği bildirildi.

ANDIRIN YEŞİLDAĞ HAKKINI YENİ SEZONA SAKLIYOR

Kahramanmaraş Andırın İlçesini Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Andırın Yeşildağspor lige katılmama yönünde kararın daha ağır bastığını belirtti.

Andırın Yeşildağ Spor Kulübü Başkanı Altan Özer gazetemize yaptığı açıklamada liglerin statüsünün net olarak açıklanmaması ve kulüplere düşen ekonomik yükün ağırlı ve zorluğunun bu kararı almalarında rol oynadığını söyledi.

Andırın Yeşildağ Spor Kulübü Başkanı Altan Özer "Andırın Kahramanmaraş'ın kenarda kalmış küçük bir ilçesi. Bizim burada bir hastane yok, her hafta, belki de yeni statüye göre hafta da iki kez futbolcularımızı, teknik ekibimizi, saha içinde görev alacak arkadaşlarımızı testlerini yaptırmak için şehir merkezinde hastaneye taşıyacağız. Nasıl bir statü ile oynayacağımız belli değil. Katılan 30 takımdan bir tanesinin 3. lige çıkacağını yazmışlar. Buda farklı bir durum. Kimler katılacak, kinlerle hangi koşullarda oynayacağız. Bunların kulübümüze ekonomik yükü ne olacak, bir öngörü yapamıyoruz. Futbolcularımızla ve teknik ekibimizle geçtiğimiz günlerde bir toplantı gerçekleştirdik. Oluşan durumu masaya yatırdık. Hepsinin görüşünü aldık. Onların kararıda yeni sezonda yani Eylül'de herkesle birlikte lige başlamak. Bizde yeni sezonda daha hazır olacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol