Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ANADOLU SELÇUKSPOR’U ‘SELÇUK’ YIKTI
 Güneşli ve açık havada, 6 bin taraftarın da destek verdiği maçta, ilkyarı denk mücadelesi şeklinde geçerken ve maç da 0 – 0 bitecek sanılırken, 45. dakikada 10 numaralı formayı giyen Selçuk Kaban, takımını galibiyete taşıyan golü attı ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda toparlanan, daha çok pas yapıp topla oynayan ve zaman zaman tehlikeli ataklar geliştiren Konya Anadolu Selçukspor, bu oyununun semeresini 69 dakika gördü.

Oyuna sonradan giren Süleyman Türkeş, direkten dönen topu filelerle buluşturdu ve takımının beraberlik golünü attı. 1 – 1…

MAÇIN YILDIZI SELÇUK İDİ

Maç bu skorla bitecek sanılırken, kazanma azmini yitirmeyen kırmızı beyazlı takım, 85. dakikada aradığı golü buldu. Maçın yıldızı Selçuk Kaban, bu dakikada 6 pas içinde dolaşan topa dokundu hem kendisinin ikinci golünü attı hem de takımımızı galibiyete taşıyan topu ağlarla buluşturdu.

4 dakikalık uzatmalarda başka gol olmayınca, sahadan 2 gol, 3 puanla ayrılan ve taraftarını sevindirip umutlandıran takım kırmızı beyazlılar oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol