Medya aleminde, çok sevdiğim, değer verdiğim Neşe Yıldızhan ve patronum Mehmet Fiskeci ile ilgili kişisel düşüncelerimi yazınca, yine abi dediğim, büyüğüm, önem verdiğim Mustafa Karaaslan’ı unuttuğumu sanmayın.

Kayda değer, saygın kimseler için yazı yazmak neredeyse tiryakilik yapınca, ilk sıraları da medya mensupları aldı. Önce Neşe ablam, sonra da patronum Fiskeci, derken, bugün de sosyal medyaya farklılık getiren, farkındalık yaratan Kanal Maraş’ın patronu Mustafa Karaaslan’ı es geçmek olmazdı

Kanal Maraş, yakın gelecekte medyada yükselen değere haline gelecek. Belki bugünlük sosyal medyada varlarsa, yarın görsel yayında öne çıkabilirler.

Bunu başaracak kimse de, azminden emin olduğum, bu uğurda maddi imkanlarını gözünü kırpmadan harcayan sayın Karaaslan, inanıyorum ki yayıncılığa da kalite getirecek, rekabeti artıracak.

*

Dünyaya metelik vermeyen, hayatı dolu dolu yaşamayı seven, insan yanı ağır basan Mustafa abim, kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış düşüncesinden hareketle, sosyal medyaya katıldığında, belki herkesin tereddütleri vardı.

Ama o, azimli, kararlı ve inançlı abim, herkesi şaşırtan bir çıkışla, ‘Bu alemde ben de varım!” dedi, güçlü ve yetenekli bir ekip kurdu, ki bunların başında yine çok sevdiğim Akif Arslan abim yer alır, ilerisi için umut verici gelişmelere ve yatırımlara imzasını attı.

İnsanları seven, yaşamı seven, gönül adamı Mustafa Karaaslan abime saygı duyduğum büyüğüme başarı dileklerimle, ‘yolun açık olsun’ diyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol