Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

YÜZDE 81.94'LÜK OY, GETİRDİĞİ BAŞARI VE ÖDÜLLER
 Uzun süre işletmeye kapalı olan, ancak AKBEL tarafından yeniden işletmeye açılan Pınarbaşı Çınaraltı Tesislerindeki toplantıya yaklaşık 600 kişilik bir gurup katıldı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve  yönetim kurulu üyelerinin tertip ettiği, ev sahipliği yaptığı toplantıya ayrıca Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci, Sebük Tekin Alparslan, Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek, Gençlik kolları Başkanı Ali Çam yanında, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mahalle temsilcileri yanında baksın mensupları da katılırken, metropol ilçeler içerisinde Dulkadiroğlu ilçesinin elde ettiği başarının mutluluğu ve sevinci yaşandı.

Seçimlerde elde edilen yüzde 81.94'lük oy oranı ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, geçenin açılış konuşmasında, 26. yeni yasama döneminin ülkemize ve şehrimize hayırlı olması dilek ve temennisinde bulundu. Başkan Debgici, seçim sürecinde başarılı bir çalışma temposu yürüttüklerini belirterek, arkadaşları ile emin adımlarla hareket ettiklerini söyledi, 2 yılda yapılan 4 seçim sonrası elde edilen zaferde herkesin bayı bulunduğunu kaydetti. Debgici, "Bu dört seçimde de çok şükür en çok oy oranına sahip olan ilçe olduk. Hep birinciliği taşıdık. Bu onur çalışma arkadaşlarımın ve bize teveccüh gösteren halkımızın. Biz seçim çalışmalarımızda halkımıza eski ve yeni Türkiye'yi anlattık. Bu başarı ondan geldi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK KADROLAR AK YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDECEKLER

Bir dönemler, muhalefet tarafından 'muhtar bile olamaz' dedikleri eski Başbakan, şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de dünya lideri ünvanını yineleyen Debgici, 1 Kasım seçimleri ile kendilerine yeni bir görevin düştüğünü vurguladı, "Bundan sonra, kibirlenmeden, böbürlenmeden, kaldığımız yerden mücadelemize, hizmetlerimize devam edeceğiz. Ama hep birlikte. Kişisel kırgınlıkları, küslükleri bir tarafa bırakarak, el ele vererek, omuz omuza vererek kader seçimi dediğimiz 1 Kasım'da elde edilen zaferin kazanılmasında sizlerin payını inkâr edemeyiz. Çünkü biz halkımıza doğruları söyledik, yapacaklarınızı ve yaptıklarımızı anlattık. O nedenle de halkımız 1 Kasım'da bize, AK Partiye büyük teveccüh gösterdi" diye konuştu.

BAŞKANIMIZ NECATİ OKAY'A TEŞEKKÜR VE BİR ALKIŞ

1 kasım seçimlerinde metropol ilçeler içerisinde en çok oy oranı ile ikinci olan Dulkadiroğlu İlçesinin Belediye Başkanı Necati Oktay'a da teşekkür ettiğinin altını çizen Debgici, "Başkanımızın gayretleri unutulmaz. Onun hizmetleri, gayretli çalışmaları nedeniyle biz halkımızın yanına gittik ve oy istedik. Rahat olduk. Çünkü başkanımıza güveniyorduk, inanıyorduk. Büyük başkanımıza teşekkür ediyorum ve ona bir alkış istiyorum" çağrısından sonra salon alkışa boğuldu.

Başkan Debgici, 1 Kasım'daki büyük zaferin kazanılmasında payı olduğunu düşündüğü kadınları ve gençleri de unutmamış olacak ki, onlarında hakkını teslim etmeden yapamadı, "Tabi kadınlarımız, gençlerimiz bizi bu kutlu yolculukta hiç yalnız bırakmadılar. Bizden daha çok çalıştılar, gayret ettiler. Evlerini, çocuklarını dahi ihmal ederek halkın arasında oldular, davamızın büyüklüğünü hizmetlerimizi anlattılar. Bu zaferde onlarında payı büyüktü. Hep sahada oldular, ulaşılmadık yerlere ulaştılar. Bu nedenle Serdar Sarıçiçek ablamıza ve geleceğin teminatı Ali Çam kardeşimize ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

MUHTARLARIMIZI VE MAHALLE TEMSİLCİLERİMİZİ UNATMADIK!

Heyecanı ve mutluluğu yüzünden okunan Başkan Debgici, seçim sürecinde muhtarların ve mahalle temsilcilerinin kendilerinden daha çok çalıştığını, aslında onların görünmese de, gizli birer kahraman olduğuna vurgu yaptı, onları da alkışladığını belirtti. Sonra da ana kademem dediği kendi teşkilat mensubu arkadaşlarına sıra geldiğinde, "Bizi her zaman el üstünde tutan, mahcup etmeyen kendi yönetim kurulu ve yürütmedeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimlerde yüzümüzü ağarttılar" dedikten sonra, seçim çalışmalarında sürekli yanlarında olan, haberlerini kamuoyuna servis yapan basın mensuplarına teşekkürü unutmadı, kalabalıktan onlar içinde bir alkış istedi. Son olarak da 'Hakkınızı helal edin. Hepinize sevgi ve saygılara sunuyorum' diyerek sözlerine nokta koydu.

DULKADİROĞLU TEŞKİLATLARI ÇOK BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ

Bunu söyleyen, selamlama konuşması ile mikrofona gelen Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay idi. Başkan Necati Okay, 1,5 yılda 4 seçim gerçekleştiğini, son 1 Kasım genel seçimlerinde Dulkadiroğlu teşkilatlarının çok büyük başarılara imza attığını ifade ederek, "AK Parti kuruduğu günden bu yana, en yüksek oyu alan ilçeyiz. Bu başarıda herkesin payı var. Burada olan ve olmayan... Ama hep el ele, omuz-omuza verdik. İnandık. Yorulmadık. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı çok iyi anlattık." dedi.

DAVAMIZIN LİDERLERİ YİĞİT

Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Okay, 13 yıllık iktidarlarında davanın yiğit liderlerinden, AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı, eski Başbakan ve bugün de Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu için 'yiğit liderler' yakıştırmasında bulundu, onların iktidarında ülkeye çok büyük hizmetlerin geldiğine işaret ederek, "Biz bu 13 senede, çok şükür hesabını veremeyeceğimiz hiçbir yanlış içinde olmadık. Belediye Başkanı olduğumuz dönemden bu yana da, çok şükür heyecanımızı, hizmet aşkımızı hiç eksiltmedik, heyecanımızı kaybetmeden çalıştık. Enerjimizi yitirmedik. İnşallah, önümüzde daha nice seneler olacak, ama sizlerle birlikte. Bu 13 senede çok mükemmel neticeler aldık, almaya devam edeceğiz. Bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyorum" diyerek mikrofonu bıraktı.

VE BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLİRKEN...

Hiçbir başarının tesadüfi olmadığının da altının çizildiği, herkesin mutluluğu ve heyecanının gözlerinden okunduğu akşamda başarıda payı bulunan başta Dulkadirdoğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay olmak üzere, Başkan Debgici, ana kademem dediği yürütmedeki ve mesai arkadaşlarına, kadın ve gençlik kolları başkanları ile mahalle temsilcilerine plaket takdiminde bulundu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol