Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÜNAL; “TÜRKİYE, KÖRFEZ’DE ARABULUCUK YAPACAĞINI HERKESE SÖYLEDİ”
 Özel röportaj programında soruları cevaplandıran Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın liderliğini tartışmanın CHP’nin haddi olmadığını ifadeyle, “Binali Yıldırım lider değildir” sözlerinin siyasi ahlaka sığamayacağını dile getirdi, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun lider olabilmesi için seçim kazanmış olması lazım. Oysa sayın Kılıçdaroğlu hiçbir seçim kazanmadı, sadece genel başkandır, o kadar” diye konuştu, CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun OHAL’in kaldırılması ve parti iç tüzüğüne ilişkin eleştirileri karşısında ise, bunun kendi problemleri olduğunun altını çizdi.

TÜRKİYE BİR BADİRE ATLATTI

Bir soru üzerine Mahir Ünal, Türkiye’nin 15temmuz 2016’daki darbe kalkışmasında bir badire atlattığını, halkın demokrasiye, vatana, bayrağa ve millete sahip çıktığını, milli iradenin dış güçler karşısında galip geldiğini ifadeyle; “Terör örgütlerini temizlemek, içimizden ve bağrımızdan temizlemek boynumuzun borcudur, ki AK Parti hepsini didik didik temizledi, temizlemeye devam edecek. Biz bir yandan Ortadoğu’daki terör örgütleri ile uğraşırken, içerde ve dışarıda da FETÖ ile mücadele veriyoruz. Bu meselede, ki eylemleri bunu göstermiş, ortaya koymuştur, MHP lideri sayın Devlet Bahçeli, devletin ve milletin bekası için, vatan için, millet için, bayrak için hep bizlere destek verdi, doğrusunu yaptı, kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RABİA’NIN İHVAN İLE NE İLGİSİ VAR

Ünal, Ortadoğu’da bir kısım Arap ülkelerinin Katar’a olan ambargolarına da bir anlam veremediğini kaydetti, Mısır ve Suudi Arabistan başta olmak üzere, bazı Arap ülkelerinin terör örgütlerine destek verdiği gerekçesiyle Katar’a ambargo uygulamalarına işaret etti, “Rabia’nın ihvan ile ne ilgisi var?” diye konuştu ve ısınan, kaynayan Körfez’de her zaman bölge halklarının yanında durduklarını, duracaklarına dikkat çekti, Arap dünyası ve Katar krizine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLUR MU, OLURSA NE ZAMAN!

Bu günlerde kabine değişikliğine ilişkin basında çok sayıda haberler yer alırken, programın sunucusu buna ilişkin sorusunu sordu, “kabine değişikliği bekleniyordu, ne zaman?” deyince, Mahir Ünal da; “Bu mesele sayın Cumhurbaşkanı ile sayın Binali Yıldırım’ın görüşmeleri neticesi belirlenir. Takvim o zaman belli olur. Benim bu konuda bir bilgim yok” dedi ve AK Parti yeni eylem planına ilişkin yorumu sergiledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol