Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 ÜLKÜCÜLÜK, ASİL DURUŞUN ADIDIR

14 Mart cumartesi günü, MHP’de aday adaylığını açıklayan bir diğer isim kendi ifadesiyle ‘ocak ateşinde yandı pişti’ denilen, ‘genel merkez siyaset ve liderlik okulunda olgunlaştı’  yaklaşımını sergileyen Adem Gürz, milletine ve hizmet için yola çıktığını söyledi.

Parti binasındaki aday adaylık açıklamasından önce konuşan MHP İl Başkan yardımcısı Ahmet Kahveci, Türkiye gündemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı, ülkedeki milli ve manevi değerlerin operasyonlarla yok edildiğini dile getirdi, Başbuğ Alparslan Türkeş ve ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı, aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiğini kaydetti, sonra da; “Dürüst ve ilkeli liderimiz sayın Devlet Bahçeli bey’e saygı, muhabbet ve bağlılıklarımı ifade etmek istiyorum.

Bugün 14 Mart tıp bayramı, bu nedenle tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu gününü kutluyor, başarılı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum. Bu arada dün 13 Marttı, benim için anlamlı bir gündü. 13 mart 2008 yılında milliyetçi hareketin çok değerli bir insanını, şahsen benim de idol olarak gördüğüm harika bir insanı kaybettik, onu da bu vesileyle anmak istiyorum. İstanbul milletvekilimiz gerçek efsanelerimizden rahmetli Mehmet Gül ağabeyimizi de saygı ve minnetle anıyorum.

Biliyorsunuz, son günlerde partimiz MHP’de büyük bir hareketlilik ve heyecan var. Yalnız ilimizde değil, yurdumuzun her bölgesinde büyük bir teveccüh var. Birbirinden kıymetli ve hepsi bir değer,  yetişmiş insanlarımız MHP’de siyaset yapmak için başvuruda bulunuyorlar. Ve bende varım diyor. Buda bizi çok mutlu ediyor.

 İşte ben de ülkü ocaklarında yetişmiş bir Türk genci olarak “ben de varım” diyorum. Dürüst lider genel başkanımız Devlet Bahçeli beyin göstereceği hedefe durup düşünmeden son hız koşmaya hazırım.  Türk milletinin ve ülkücü hareketin temel değerleri siyasetimizin dinamiğini oluşturmaktadır. Bu ilkeler doğrultusunda halkımıza gideceğiz ve gönüllerine girmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Başarı ancak tertemiz seven yüreklerin asilce mücadelesi ile kazanılabilir” dedi.  

KAHRAMANMARAŞ BEKLENEN

GELİŞMEYİ GÖSTEREMEDİ

Milliyetçi – muhafazakâr bir tabana sahip olan Kahramanmaraş, nüfusu bir milyonu geçen sosyal ve ekonomik olarak bölgesinde, huzurlu ve canlı bir şehir olduğunu söyleyen Adem Gürz, “Sanayisi genelde tekstil, metal işleme ve tarımsal faaliyetler üzerine kurulu olan şehrimiz tüm olanaklara rağmen siyasi başarısızlıklar nedeniyle istenilen gelişmeyi ve başarıyı gösterememiştir. Özellikle tekstil ve dondurma sektöründe dünya markaları oluşturan kentimiz, doğa güzelliği ve turistik yerleri ile de bölgesinde cazibe merkezi olmuş, dışarıdan devamlı göç alan bir şehir haline gelmiştir. Akdeniz ile Doğu Anadolu bölgesi arasında sınır kenti olan Kahramanmaraş, geçiş iklimine sahiptir ve tarım açısından en değerli iklim koşullarına sahip bir mikro klimadır. Bu nedenle her çeşit meyve ve sebze yetiştirilir.  Toprak verimliliği ve doğal su kaynakları nedeniyle çok zengin bir şehirdir. Son zamanlarda özellikle seracılık ve inşaat sektörü gelişmiş, şehre ekonomik güç katmıştır.

Yoğun göç nedeniyle, varoşlar oluşmuş, sosyal ve ekonomik sorunlar doğmuştur. Mevcut iktidarın sadakacı toplum siyasetinin en etkili olduğu illerimizden biridir. Bu şehir kaderine bırakılamaz.. Yalnızca kendi istikbalini düşünen siyasetçilere teslim edilemez. Bunu vicdanlar artık duymalı, sağ duyulu insanlarımız artık görmeliler” diye konuştu.

ŞEHRİMİZİN BİTİRİLEMEYEN SORUNLARINDAN BİRAZ BAHSETMEK İSTİYORUM..

 

1-     Bitirilemeyen ve artık zulme dönüşen yollar

2-     Organize sanayinin halledilemeyen doğal gaz ve diğer sorunları

3-     Büyük şehir sadece yük getirdi 1 yıl oldu seçim geçeli hiçbir vaad gerçekleştirilemedi, toplum kandırılarak ikna ediliyor sonrasında da korku imparatorluğunun baskısıyla mahkum ediliyor..

4-     Şehrimizde en az 200 bin Suriyeli göçmen var bunların her türlü sosyal ve ekonomik sorunları var bunlar çözüme kavuşmadı, uyum problemleri var bunlarla ilgili çalışmalar çok zayıf ve yeterli değil.

5-      Hastane konusuna değinirsek, önce bölge hastanesi dediler, sonra şehir hastanesine dönüştürler. Sonrasında zarar ediyor diye ticari mantıkla davranarak olanaklarını ve gücünü zayıflattılar. Değerli basın mensupları, sağlık ve eğitimde tüccar zihniyeti izlenemez. Halkın eğitimi ve sağlığı pazarlık konusu edilemez..

6-     Spora baktığımızda diğer illerimizin çok gerisindeyiz. Aktif ve ses getiren  spor organizasyonları yapılamıyor. Güreş dışındaki faaliyetler çok zayıf, Kahramanmaraş Spor’un  durumu ortada zorla  karada yürütülen gemi gibi, destek çok az..

7-      13 yıllık Akp iktidarında devlet politikalarının dışında herhangi bir hizmet gelmedi, siyasilerin mücadeleleri sonucu elde edilen bir kazanım yok . Gündem oluşturan sosyal ve ekonomik politikalar üzerine etkili çalışmalar yapan bir siyasetçi eksikliği var Kahramanmaraş’ta, inşallah bu eksikliği gidereceğiz.

 

BASINA DA ÇAĞRIDA BULUNDU:

 

Türk milletinin asil evlatları ve Türk devletinin asıl sahipleri ülkücüler olarak; hırsızlığa, yolsuzluğa, bölünmeye, vatan topraklarının peşkeş çekilmesine baş kaldırıyoruz..

 

Milletimiz artık duysun istiyoruz çığlığımızı…..

Bu çığlık sessiz bir çığlık değil…

Bu çığlık milyonların gür sesi oldu artık….

Umutsuzların umudu oldu artık…

 

Yeni bir neslin geldiğini…

Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve milletimizin  değerlerini ve samimiyetini..

Topluma yansıtacağını ikna edeceğini..

Ve iktidar teveccühünü alacağını buradan ilan ediyorum…

Sizlerin de bunu görmesini istiyorum…

 

Yüreğimizde üç sevgi, var aşikâr…

Allah sevgisi, vatan sevgisi ve millet sevgisi….

Volkan kadar sıcak, okyanus kadar büyük, dağlar kadar heybetli…

Toprağın suya muhabbeti kadar samimi…..

Bir eksik var biliyoruz.. Ülkücü, sevgisini çok hissettiremez, daha çok içinde yaşar, yavuklusuna bile zor söyler…

Artık yeter, bu defa sevgimizi haykıracağız; duymayan, görmeyen, hissetmeyen kalmayacak.

İnanacaklar bize…   Ülkemizin refahı ve kurtuluşu için;

Asrın lideri Devlet Bahçeli’yi başbakan yapacaklar.. Bütün kalbimizle buna inanıyoruz..

Uzun zamandır sahada geziyorum, her dokunduğum yürekte bir tebessüm bir sevgi var…

Yaptığımız çalışmaların karşılığı var, bunu hissediyoruz…

Dün genel merkezdeydim. Çok büyük bir heyecan, canlılık ve kalabalık vardı..

 

 

İktidara yürüyüşün ayak seslerini duydum…

Sevincini yüzlerde gördüm…

 Bu inancı yüreğimde hissettim..

 

Basınımıza da seslenmek istiyorum.

Artık, Miliyetçi Hareket Partisi’nin Kahramanmaraş’ta,

konuşan bir yüzü, haykıran bir sesi, korkusuz bir yüreği var….

Bundan sonra manşetlerinizi atmak için acele etmeyin..

Bir köşenizi hep boş tutun…

Milletimin faydasına olacak her bilgiyi paylaşın..

Artık basının sesine ses katacak, özgür ve dik duruşlu bir irade var…

 

Ülküdaşlarım; sakın ümitsizliğe kapılmayın, kendinizi yalnız hissetmeyin. Duygularınıza tercüman, sizi anlayan, dinleyen ve her zaman yanınızda olacak, size mahcup olmama korkusunu derinden hisseden bir aday adayınız var…

 

Çok kıymetli davamızın  ak saçlıları, ülküdaşlarım, sevgili bozkurtlar, değerli Asenalar ve fedakar basın mensupları; bir önemli konuya daha temas edip açıklamamı bitireceğim…

 

Coğrafik olarak veya ticari olarak şehirler kendi içinde bölgelere ayrılabilirler. Ama siyasi bir bütünlük açısından bu doğru değildir. Başbuğumuzun da ifadesiyle,

 Türk milliyetçiliği fikir sistemi içinde mikro milliyetçilik yoktur. Yani Türk milliyetçiliği şehir, ilçe ve belde milliyetçiliğini red eder. Bir milletini bütün olarak kabul eder.   

 

NE İÇİN VE NELER İÇİN ADAY OLDU?

 

Kahramanmaraş ilçeleri ile, köyleri ile, mahalleri ile bir bütündür. Ben Çağlayancerit’in adayıyım, Pazarcık’ın adayıyım, Türkoğlu’nun adayıyım, Andırın’ın adayıyım, Göksun’un adayıyım, Afşin’in adayıyım, Elbistan’ın adayıyım, Ekinözü’nün adayıyım, Nurhak’ın adayıyım; ben vessalam, Kahramanmaraş’ın bütün olarak Milliyetçi Hareket Partisi aday adayıyım… Genel merkezimin 2015 seçim sloganı ile bitireyim, “bir millet uyanacak, Türkiye’nin kalbi Mhp’de atacak…”

 

Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Ne mutlu Türküm diyene…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol