banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÜLKEM PARTİSİ’NİN İL BAŞKANI SÜLEYMAN AKSU OLDU!

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlarında yer alan bilgiye göre 9 Mayıs 2019 tarihinde ÜLKEM Partisi isimli yeni bir parti siyasete eklendi. Başsavcılığın kayıtları en son 21 Mayıs 2019 tarihinde güncellendi. Ve güncellenen veriler arasında ÜLKEM Partisi isimli yeni bir partinin daha kurulduğu belirlendi. Parti, 2019 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti ve kısa adı ‘ÜLKEM’ olarak açıklandı. Partinin Genel Başkanı’nın Neşet Doğan olduğu açıklandı.

İL BAŞKANI AKSU; “EN KISA ZAMANDA TEŞKİLATLANMAYI TAMAMLAYACAĞIZ”

BUGÜN Ankara’da, Genel Başkan Neşet Doğan’dan atama emri ile birlikte mazbatasını da alan Ülkem Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Aksu, birleştirici, hakkı ve hukuku gözeten, demokratik kuralları özümsemiş, toplumsal birlikteliği yüreğine nakşetmiş, insanların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir partide görev aldığı için mutlu olduğunu söyledi ve; “Şimdilik muhalefetiz, çatıyı kuruyoruz. Teşkilatlanmaya ve üye kayıtlarına hız verip, partimizi şehrimizde ve ülkemizde hak ettiği yere taşımak için gayret göstereceğim” ifadesinde bulundu.

İl Başkanı Süleyman Aksu, yakın tarihte basın mensupları ile bir araya geleceklerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol