Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TABANDA KARŞILIĞI OLAN İSİM; ADEM GÜRZ
  

Aday olur mu olmaz mı bilmiyoruz ama bu isim; Kahramanmaraş MHP il başkanlığına 2015 yılında aday olmuş, seçimi kazanamamış fakat taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış, gönüllerini fethetmiş bir isim. Salonda yaptığı muhteşem konuşma hala hatırladığım salonu coşturan harika bir konuşmaydı. Ülkücüler onu defalarca alkışladılar. Şimdilerde bu konu ile ilgili konuştuğum ülkücüler hala o günü anlatıp, o konuşmayı hatırlatıp o kişiyi istiyoruz diyorlar. Genç, dinamik vizyon sahibi çekirdekten yetişme eski bir Ülkü Ocakları başkanı olan bu isim çok iyi de bir hatip aynı zaman da.

Ülkücü hareketi Kahramanmaraş ta ayağa kaldıracağı, teşkilatı derleyip toplayacağı ayrılığa son vereceği teşkilattan ve toplumda karşılığı olan bu isim Adem Gürz.. 

Aday olur mu olmaz mı bilmiyoruz ama Kahramanmaraş’ta ki ülkücü tabanın özlemini çektiği bu gür sesli başkan aday olur ve seçilirse Kahramanmaraş siyasetine çok şey kazandıracaktır.

BAKIN TABAN NE DİYOR?

“İktidarında korkulu rüyası olacaktır. Yerel siyasette MHP’yi başarıya taşıyacağı herkes tarafından söylenmekte. Ülkücüler, bizi anlayan, dinleyen her koşulda yanımızda olacak dertlerimizi, sorunlarımızı çözecek bize sahip çıkacak yürekli yiğit bir başkan istiyoruz!”  diye tarif edenler, O’nun karşılığı olan bir lider olduğunu da belirtmeden geçemiyorlar.

Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol