Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 SERDAR ERDOĞANYILMAZ BANKO MU?

7 Haziran Genel Seçimleri için Siyasi Partiler aday listelerini 7 Nisan Salı günü YSK’ya teslim edecekler. Aynı gün akşam saatlerinde, 17.00’de listeler açıklanacak, belirlenen adaylar ile seçime gidilecek.

Bütün siyasi partilerin aday belirlemeye yönelik kriterlerinin olduğu gibi halkında aday belirleme kriterini de göz ardı etmemek gerek.

Aslında halk sadece kendine yakın bulduğu değil, aynı zamanda donanımlı, gerçek anlamda hizmet edecek milletvekili adayı istiyorlar.

Sosyal paylaşım sitelerinde, haber sitelerinde “halkın adayları” adı altında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday listeleri yayınlanıyor. Bu listeler birbirinden farklı olsa da AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve İnşaat Mühendisi Hukukçu Serdar Erdoğanyılmaz ortak isimler olarak göze çarpıyor. Her ikisi de yayınlanan bütün listelerde yerini alıyor.

NEDEN SERDAR ERDOĞANYILMAZ?

Kentin her yerinde Serdar Erdoğanyılmaz ismi konuşuluyorsa, demek ki bu halk kendisini mecliste görmek istiyor.

Hem halkın içinde hem de iki üniversite bitirmiş kendini sürekli yenileyen, şehrin sorunların gündeme getirip, çözüm önerileri sunan sorumluluk bilinci olan bir siyasetçi.

Bugün çarşıda pazarda, dolmuşta otobüste, iş dünyasında, bürokraside yani toplumun her kesiminde Serdar Erdoğanyılmaz ismi konuşuluyorsa zaten halkın milletvekili olmuş demektir. Bu sese kulak verilmelidir düşüncesi kamuoyunda hakim.

SERDAR ERDOĞANYILMAZ KİMDİR?

Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde doğan Serdar ERDOĞANYILMAZ, Maliye Memuru Kayahan Bey ve Kahramanmaraşlıların Ebe Annesi Lütfiye ebenin oğludur.

İlkokul sonrası Parasız Yatılı sınavında il birincisi olup Ortaokul ve Lise eğitimini İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nde yatılı olarak tamamlamıştır.

1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi'ni bitirmiştir.

1986 yılında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.

TRT genel kültür yarışmalarında Türkiye finalisti olarak Kahramanmaraş'ın tanıtımına katkı sağlamıştır.

Kahramanmaraş Köy Hizmetlerinde mühendis ve yönetici olarak çalışmıştır.

20 yıldan bu yana çeşitli yerel gazetelerde ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapmakta olup yerel televizyon Aksu TV'de de Kültür, Turizm, Tanıtım ve Siyaset içerikli programlar yapmaktadır.

Kahramanmaraş'la ilgili araştırma ve belgesel çalışmaları devam etmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol