Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ŞEHRİN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİM!
 Biri gerçek, diğeri de hayat üniversitesi olmak üzere iki üniversiteden mezun olduğunu söyleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Taşçı, (İşbilir) Belediyeye ait Çamlık Tesislerinde, muhtarlara verdiği akşam yemeğinde konuştu, okunan yemek duası ardından özgeçmişinden söz etti, sonra da sivil toplum kuruluşlarında ve görev aldığı muhafazakâr partilerdeki süreci anlattı.

“12 yaşından beri bu şehirde esnafım. Bu yaşıma, bu zamana kadar eğilmedim, bükülmedim, dimdik ayakta durdum. Bunu başardık!” diyen Taşçı, belediyenin yaptığı bazı iyi hizmetler için de Poyraz’ın hakkını teslim etti, ama yetmediğini de belirterek, sembolik de olsa hazırladığı 146 projeyi hayata geçirmek için yola çıktığını söyledi.

 

HER BAŞARI EKİP İŞİ

 

146 proje ile sağlam, güvenilir, iş bitirir, iş bilen ekiple yola çıktığını söyleyen Taşçı, sloganı olan “sizin gibi, sizden biri” düsturu ile 5 yıl sonra bu şehri tanıyana aşk olsun diye konuştu, “İşi ehline verin. Bu kutsal bir vasiyet. Bu yola baş koydum, bunun için bir yıl önce yola çıktım. İlk başvuruyu yapan da ben oldum” diye konuştu, sonra da yerel yönetimlerde muhtarların görev ve sorumluluk alanlarının kutsal olduğunu dile getirdi, onlara övgüler yağdırdı, bunu Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi, hayranlığı takip etti.

Kendisine görev verilip verilmemesinin bir önemi olmadığını, ancak kazananın Kahramanmaraş olacağını da ifade eden Taşçı, şunları söyledi; “Sizlerden destek bekliyorum, desteğinize talibim. Bu şehrin makus talihlini değiştirmek için yola çıktım. Kendime güveniyorum. Niyetim halis. Bakın, seçim öncesi Kahramanmaraş 35 yıl önce yaşadığı acı tecrübeyi konuşacak birkaç gün sonra. Yani Maraş olaylarının yıldönümünü. Bu şehir bizim, biz kaybetsek bile, kazanan Kahramanmaraş olsun”

Taşçı’nın Çamlık Tesislerindeki yemekli toplantısına yaklaşık 55 muhtar katıldı.












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol