Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZTÜRK, “GELECEK HEPİMİZİN OLACAK!”

“Gelecek, bir gün mutlaka gelecek! O da GELECEK PARTİSİ olacak!” diyen Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, yeni yıl ile birlikte siyasetin daha hareketli günlere gebe olduğunu söyledi.

2021 Martı olmaz ise, Haziran ayında bir erken seçimin işaretlerini gördüklerini belirten Başkan Öztürk, iktidarın her geçen gün irtifa kaybettiğine vurgu yaptı, “Partimiz teşkilat yapısını her geçen gün güçlendiriyor. Bizim ilçemiz Dulkadiroğlu’na dair çok ciddi, tutarlı ve hayata geçirilebilir projelerimiz var. Bunları halkımıza anlatıyor, onların sıkıntılarını, taleplerini notlar alıyoruz. Sonra, il teşkilatı başta olmak üzere diğer ilçe yönetimleriyle uyumlu çalışan en güvenilir, en tutarlı parti biziz” diye konuştu, vatandaşın partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Öztürk ayrıca, partilerinin seçime girebilme yeterliliğini elde ettiğini ve erken ya da baskın fark etmez, seçime hazır olduklarının altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol