banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZTUNÇ VE TEZCAN İŞÇİLERLE AYNI SOFRAYI PAYLAŞTI
 Millet İttifakı’nın çalışkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına büyük bir kararlılıkla devam ediyor.

“HALK DEĞİŞİMDE KARARLI!”

Memleketinin her köşesine adım atan Ali Öztunç’a ilgi her zaman olduğu gibi yüksek olurken, Millet İttifakının adayının bugünkü adresi Narlı ve Pazarcık oldu.

Güne merkezdeki Demirkol Gayrimenkul Ofisi’nin açılışı ile başlayan Öztunç, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile birlikte Pazarcık ve Narlı’da esnaf ziyaretlerinde bulundu, çalışanların sorunlarını dinleyerek çözümler üzerine sohbet etti. Bir fabrikada da işçilerle birlikte aynı sofrayı paylaşan Öztunç sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Pazarcık’ta halkımız değişime kararlı. Pazarcık Haydar İkizer’e destek konusunda netleşti. Seni Seviyorum Pazarcık, seni seviyorum Kahramanmaraş” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!”

Öte yandan Öztunç, sosyal medya hesabından üzerinden yaptığı paylaşımla Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diledi. Öztunç paylaşımında, "Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun..." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol