Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZDARENDELİ, AHŞAP BOYAMA VE RÖLYEF SERGİSİNİ GEZDİ
 Öğretmen Filiz Arslan öncülüğünde, kursiyer kadınların ürettiği eserlerden oluşan Ahşap Boyama ve Rölyef Sergisini gezen İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Sergi hakkında Öğretmen Filiz Arslan’dan bilgiler alan Özdarendeli, sergiye hayran kaldığını ifade ederek: “İşte bizim kadınlarımız, bu kadar zeki, çalışkan, üretken, maharetli. Emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Sanata ve sanatçıya değer verilmesi gerektiğini belirten Özdarendeli; “Burada bu sergiye emek veren, üreten kadınlarımızın hepsi ayrı ayrı birer sanatkar. Evde bulunan eski eşyaları değerlendirip, dekoratif ürünler üretmişler ve bunların satışını yaparak da ev ekonomisine katkı sağlıyorlar. Türk Kadını gerçekten, üretken, zeki ve çalışkan. Otomobil lastiğinden oturma grupları, sehpalar, eski çöp kutusu kapaklarından duvar saati üretmişler. Ortaya bir şaheser çıkmış. Hepinizin emeğine sağlık” diye konuştu.

Sergide siyaset yapmayı uygun bulmayan Özdarendeli; “Sizlerin çoğu beni mesleğimden dolayı bir şekilde tanıyorsunuz. Burada siyaset yapmak da istemiyorum. Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim;  bir kadın hareketi olan İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldum. İnşallah nasip olur Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidersem sizlerin sesi olacağım. Hepinizden bu kadın hareketine destek bekliyorum” dedi.

Öğretmen Filiz Arslan ve kursiyer kadınlar, Özdarendeli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, siyasi hayatında da başarılar dilediler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol