Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ÖÇAL, VATANDAŞTAN DESTEK VE DUA İSTEDİ
  

Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Andırın  Belediye Başkanı Baki TEZCAN, İl Başkan Yardımcısı Nurseni Alagöz, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Torlar, Emirler ve Gökgedik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletvekili Habibe Öçal, mahalle sakinlerinin dertleri dinlediler ve çözümler ürettiler. 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin beka meselesi olduğuna dikkat çeken heyet, yapılan hizmetlerin sürekliliğinin ve devamlılığının sağlanması için halkın destek ve dualarını istediler.

Habibe Öçal ziyaretler esnasında yaptığı konuşmada; "Ülkemizin en büyük harcamalarını yaptığı terörle mücadeleye inşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Sürekli bir terörle mücadele içindeyiz. Gerek PKK ve FETÖ gerekse dış tehditler karşısındaki dimdik duruşumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol